Sauber bliver Audi-drevet fra 2026

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Sauber bliver Audi-drevet fra 2026

Sauber bliver Audi-drevet fra 2026
Sauber bliver Audi-drevet fra 2026https://www.sauber-group.com/
Det schweiziske Formel 1-hold Sauber vil fra 2026 køre på tyske Audis power-unit motor, fortæller Audi forud for det mexicanske Grand Prix.

Det schweiziske Formel 1-hold Sauber har de seneste sæsoner kørt som Alfa Romeo på Ferrari-producerede motorer, men nu står den altså på tysk mekanik, når vi når sæsonen 2026. Og det er vel at mærke første gang, den tyske bilgigant går ind i Formel 1.

Ifølge Audi, så er det dog et oplagt samarbejde, der kommer til at udstråle øgede ambitioner for begge mærker. 

"Vi kender allerede Sauber Group og deres topmoderne faciliteter samt deres erfarne hold fra tidligere samarbejder, og vi er overbevist om, at vi sammen vil skabe et stærkt hold," fortæller Oliver Hoffman fra Audis bestyrelse til formula1.com.

Audi afslørede tilbage i august, at de ville gå ind i Formel 1, og nu er det altså afgjort, hvor deres motorer skal sidde.

"Partnerskabet mellem Audi AG og Sauber Motorsport er et stort skridt fremad for vores team, som vi fortsætter vores vej frem mod spidsen af feltet," fortæller CEO for Sauber, Fred Vasseur.

Der er i Audis hovedsæde i Neuburg allerede 120 mand, der arbejder på fuldt blus på at præsentere Audis power unit, der altså skal drive Sauber mod toppen af poppen i Formel 1 fra og med sæsonen 2026.