Sønderjyske sælger suveræn topscorer til norsk klub: Har været en fremragende ambassadør

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Sønderjyske sælger suveræn topscorer til norsk klub: Har været en fremragende ambassadør

Sønderjyske sælger suveræn topscorer til norsk klub: Har været en fremragende ambassadør
Sønderjyske sælger suveræn topscorer til norsk klub: Har været en fremragende ambassadørProfimedia
1. divisions topscorer er tabt for dansk fodbold i denne omgang.

Således meddeler Sønderjyske i en pressemeddelelse, at topscoreren i Danmarks næstbedste fodboldrække, Peter Christiansen, skifter til norske Viking FK med øjeblikkelig virkning.

Den 24-årige angriber har scoret 17 ligamål i denne sæson og på den måde skabt interesse. Sønderjyske har nu accepteret et bud, der sender Christiansen nordpå.

"Det er et skifte med flere følelser. Først og fremmest glæder vi os på Peter Christiansens vegne over, at han får et flot skifte til en udenlandsk klub, der vil kæmpe med i toppen af den norske liga", siger sportschef Casper Daather.

"Han har været en fremragende ambassadør for Sønderjyske Fodbold og klubbens værdier, og det er med stolthed, at vi sender ham videre".

Sønderjyske, der sammen med AaB styrer sikkert mod oprykning til Superligaen, har været forberedt på salget.

"Sportsligt er det naturligvis et tab at sige farvel til sin topscorer og endda på et tidspunkt, hvor vi ikke kan gå ud og handle, men vi har længe været klar over, at et salg var en meget realistisk udgang, så vi har også forberedt os på denne situation".

"Vi har mange gode offensive spillere i den nuværende trup, og vi er helt overbeviste om, at andre står klar til at tage over", siger Casper Daather.

Det er med vemod, at Peter Christiansen forlader klubben, som han har været en del af, siden han var ungdomsspiller.

"Det er med glæde og stolthed, at jeg har skrevet kontrakt med Viking FK, og jeg ser frem til at prøve mig af i en udenlandsk liga, men det bliver også specielt at forlade Sønderjyske".

"Jeg er stolt af, at jeg er gået fra akademiet til førsteholdet, hvor det næsten blev til 150 kampe, og det har altid været meget specielt for mig at trække i den lyseblå trøje", siger Peter Christiansen.