Red Wings satte Flames på plads, takket være karrierens femte hattrick fra DeBrincat

DeBrincat modtager folkets hyldest efter en scoring
DeBrincat modtager folkets hyldest efter en scoringProfimedia
Alex DeBrincat fortsatte sin gode start med sit femte hattrick i karrieren, og Detroit Red Wings forlængede deres sejrsstime til fem kampe, ved at besejre med 6-2 i søndags, natten til mandag. Boston Bruins vandt planmæssigt med 3-1 over Anaheim.

Calgary spillede sin femte udekamp i træk, og kom også bagud inden der var spillet to minutter. Red Wings afgjorde reelt opgøret i tredje periode, da de scorede to gange på 37 sekunder.

Justin Holl og Lucas Raymond havde hver tre assists for Detroit, som har vundet fem på stribe, siden de tabte sæsonpremieren til New Jersey Devils. Målvogter James Reimer lavede 29 redninger for Detroit.

Der stod 3-0 til Detroit mitdvejs i anden periode, da Calgary kom på tavlen for første gang. Andrew Mangiapane bankede en retur ind efter et skud fra skud fra Mikael Backlund.

Glæden blev dog kort. Detroit svarede hurtigt igen, da Larkin satte DeBrincat op til en one-timer, der gik forbi tjekkiske Dan Vladar i målet. Tjekken lavede 24 redninger på 30 skud.

Hviderusseren Yegan Sharangovich reducerede Detroits føring til to, i slutningen af anden periode på et håndledsskud fra højt i slottet.

Calgary havde også fået et sværere udgangspunkt inden kampen. Canadierne spillede uden backen Rasmus Andersson, som begyndte at afsone sin karantæne på fire kampe for en albuetackling på Patrik Laine fra Columbus Blue Jackets i fredags. I hans fravær var Jordan Oesterle tilbage på holdet.

Med sejren ligger Detroit på en delt førsteplads i Atlantic division, mens Flames ligger nummer 4 i deres Pacific division.

I den anden kamp natten til mandag, kunne Boston Bruins glæde sig over en 3-1-sejr på udebane over Anaheim Ducks. Det betyder, at sidste sæsons vindere af Atlantic division fortsat er ubesejrede efter deres femte kamp i denne sæson.

Unge Mason McTavish gav værterne fra Californien føringen i en lige kamp i begyndelsen af tredje periode, efter at han selv havde erobret pucken.

Bruins lod sig dog ikke chokere. Blot 90 sekunder senere udlignede Matthew Poltras for gæsterne fra Massachusetts efter en fin pasning fra Morgan Geekie. Ti minutter senere tilføjede den 19-årige canadier endda sit andet mål, i sin NHL-kamp nummer fem i karrieren.

Kort før tid skubbede Brad Marchand pucken ind i det tomme mål og sikrede afgørelsen til fordel for de formstærke Bruins.

Sammen med Vegas Golden Knights og Colorado Avalanche er Boston det tredje hold i ligaen, som endnu ikke har tabt.