PSG skrællede Milans forsvar op i regulær ydmygelse

PSG
PSGProfimedia
Paris St. Germains fart og hurtighed blev afgørende, da hjemmeholdet vandt en fortjent 3-0 sejr på hjemmebane over AC Milan, og dermed lagde sig i front for Gruppe F, der også er blevet benævnt som "Dødens Gruppe"

Kampen begyndte i et hæsblæsende tempo med et meget højt PSG-pres, som med det samme satte italienerne under et voldsomt pres. Stefano Piolis mandskab håndterede dog kampens indledende scenarie fint, og begyndte at vise tænder med masser af angrebsiver.

Specielt Christian Pulisic på højrekanten skabte problemer for franskmændenes forsvar og skabte ad flere omgange panderynker for PSGs defensiv, dog at uden at kunne finde de afgørende huller i forsvarsblokken foran Mike Maignan

I den anden ende var Kylian Mbappe som ventet en kilde til stadig uro for milanesernes forsvar, og med god grund var det netop Mbappe, der sendte hjemmeholdet i front efter 31 minutter.

Warren Zaire-Emery kæmpede med næb og kløer for at rive sig fri af Milans tætte markeringer, men lykkedes med at fodre Mbappe på kanten af feltet af feltet. Mbappe tog et par lynhurtige driblinger og i samme bevægelse afsluttede i det korte hjørne, hvilket snød både Malick Thiaw og Maignan.

PSG - AC Milan Statistik
PSG - AC Milan StatistikFlashare

Efter at hjemmeholdet havde fået mål annulleret ved 2. halvlegs begyndelse, burde Milan have udlignet efter 51 minutter, da Maignan overrumplede hjemmeholdet ved at spille Pulisic fri med et langt udspark, men i stedet for at sparke direkte på mål, forsøgte Pulisic i stedet at spille den på tværs til den fremstormende Olivier Giroud, som dog kom for sent og blot kunne sparke i sidenettet.

Det kom til at koste italienerne dyrt, for minuttet efter fordoblede hjemmesholdet føringen. Ousmane Dembele, der kort forinden havde fået annulleret et flot mål, forsøgte sig igen med en drilsk afslutning inde i feltet, og da Maignan kun kunne halvklare, reagerede Randal Kolo Muani hurtigt og sendte riposten i netttet.

I trist aften blev sat i relief for italienerne, da forsvaret endnu engang blev spillet tyndt med to minutter igen, da Zaire-Emery efter et gennembrud på hørekanten spillede bolden på tværs, indskiftede Gacalo Ramos hoppede over bolden og sydkoreaneren Kang-In Lee sendte bolden utageligt i netmaskerne for Maignan.