PSG cheftæner: Skaderne til Ramos og Mbappe er ikke alvorlige

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

PSG cheftæner: Skaderne til Ramos og Mbappe er ikke alvorlige

Kylian Mbappe vrider sig i smerte
Kylian Mbappe vrider sig i smertePhoto by Sylvain THOMAS / AFP
Paris Saint-Germain cheftræner Christophe Galtier sagde, at de skader, som Sergio Ramos og Kylian Mbappe pådrog sig i onsdagens 3-1-sejr i Montpellier, ikke var alvorlige, og at de blev taget ud for at styre deres arbejdsbyrde i et travlt program.

PSG, der udvidede deres føring i Ligue 1 til fem point efter sejren, skal spille fem kampe mellem den 4. og 19. februar.

Galtier sagde, at forsvarsspilleren Ramos kom til skade i låret, mens angriberen Mbappe havde problemer med knæet. Begge spillere blev skiftet ud i første halvleg.

"Sergio foretrak at gå ud og ikke tage risici på grund af det ubehag, han følte i låret," sagde Galtier på et pressemøde.

"Med hensyn til Kylian var der en udfordring efter en dribling, han fik et slag på knæet, bag knæet, altså på knæet og på musklen. Er det et blå mærke, et hæmatom? Det ved vi ikke endnu."

"Men også når man ser på kampforløbet, kan han naturligvis ikke tage nogen risiko, fordi vi har et meget travlt program. Men tilsyneladende ser det ikke ud til at være særlig alvorligt for nogen af spillerne."

Galtier sagde også, at PSG ikke var skyld i, at det ikke lykkedes at skrive en lejekontrakt med Hakim Ziyech fra Chelsea på tirsdagens transfer deadline dag, efter at britiske medier rapporterede, at handlen ikke gik igennem på grund af en forsinkelse i papirarbejdet.

"Ziyech... vi talte om det, at vi ønskede at få en spiller ind efter Pablo Sarabias afgang. Vi var på udkig efter en spiller, der også kunne spille på højre side af vores angreb. Desværre blev det ikke til noget," sagde han.