Hakim Ziyechs PSG-lån kollapset : Vender tilbage til Chelsea

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Hakim Ziyechs PSG-lån kollapset : Vender tilbage til Chelsea

Hakim Ziyech må spille resten af sæsonen i Chelsea.
Hakim Ziyech må spille resten af sæsonen i Chelsea.MANAN VATSYAYANA/AFP
Hakim Ziyech skal alligevel ikke til PSG, på grund af papirsjusk fra Chelseas side. Det skriver The Athletic onsdag formiddag.

Hakim Ziyech blev ved transfervinduets afslutning fanget i et slags limbo. Marokkaneren var taget fra London til Paris, hvor PSG ventede med en lejekontrakt, aftalen var indgået, og Chelsea manglede blot at sende de sidste dokumenter til Frankrig, så det hele kunne blive afsluttet.

Men i en umanerlig gang papirrod mislykkedes det hele efter PSGs mening, da Chelsea sendte de forkerte papirer til underskrift. Ikke bare en, men hele tre gange. Dermed kom de sidste underskrifter ikke på plads inden vinduet lukkede, og nu står PSG med håret i postkassen.

For ikke at nævne, at Ziyech, der har brugt hele natten på PSGs kontor, også er ganske utilfreds. Det har gjort pariserne rasende. En repræsentant for PSG kalder det for “et førsteklasses cirkus”. Tidligt onsdag mødtes man i den franske ligas juridiske afdeling, men der var ingen nåde at finde for PSG og marokkaneren, der ellers også havde flere andre bud fra klubber i baghånden.

Ziyech har kun spillet 10 kampe uden scoringer for Chelsea i denne sæson, men skal nu tilbage og prøve at spille sig på holdet. Man må dog sige, at Chelsea har oprustet gevaldigt i dette vindue, så det bliver ikke nemmere for stakkels Ziyech.