Pogacar vil udnytte snert af hjemmebane i San Remo: Et af de sværeste løb at vinde

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Pogacar vil udnytte snert af hjemmebane i San Remo: Et af de sværeste løb at vinde

Pogacar vil udnytte snert af hjemmebane i San Remo
Pogacar vil udnytte snert af hjemmebane i San RemoProfimedia
Lørdag køres endagsløbet Milano-San Remo, det første af årets fem cykelmonumenter. Og som det er med næsten alle løb, Tadej Pogacar stiller op i, så regnes han blandt de store favoritter.

Sidste år rakte han også ud efter sejren i løbet, men Mathieu van der Poel var både taktisk klogest og stærkest på dagen.

I år vil Pogacar igen forsøge at vinde løbet, som har ikke har vundet før, og skulle det mislykkes, bliver det ikke på grund af manglende kendskab til rutens vigtigste punkter i afslutningen.

"Afslutningen er ikke så langt fra, hvor jeg bor i Monaco, så jeg kender den sidste del af ruten og de sidste stigninger ret godt", siger sloveneren ifølge AFP.

Der er kun godt 40 kilometer fra Monaco til målbyen San Remo langs kysten.

Tadej Pogacar har trods sine blot 25 år allerede et utroligt cv plastret til med store sejre. Milano-San Remo mangler dog endnu.

"Som vi har set før, så er løbet et af de sværeste at vinde, for det kan slutte på mange måder. Vi må bare lægge en plan og bringe os selv i den bedst mulige situation", lyder det fra UAE-kaptajnen.

"Det er et løb, som jeg virkelig gerne vil vinde".

Tidligere havde løbet en fladere afslutning og passede bedre til sprinterne. Men de seneste år har finalen været mere indrettet til puncheurs, der også har klatreevner.

Seneste sejr til en sprinter var i 2016, hvor franske Arnaud Demare vandt i en spurt i en større gruppe.