Pedri og Torres redder Barcelona fra endnu en nullert

Pedri og Torres redder Barcelona fra endnu en nullertAfp
FC Barcelona var nær ved at spille 0-0 for anden spillerunde i træk i La Liga, men på to sene mål lykkedes det at vinde 2-0 på hjemmebane over Cadiz.

Dermed har Barcelona fire point efter to kampe oven på sidste uges nullert ude mod Getafe.

Cadiz så ikke meget til bolden i løbet af kampen, men udeholdet forsvarede sig heroisk mod Barcelona, som ledte efter de gode idéer i offensiven.

Især den polske stjerneangriber Robert Lewandowski virkede uskarp i Barcelonas angreb.

Barcelona kørte bolden rundt og ledte efter åbningerne, men fandt dem først meget sent i kampen.

Barcelonas midtbanespiller Pedri scorede kampens første mål efter 82 minutters spil. Assisten kom fra midtbanekollegaen Ilkay Gündogan, der fandt Pedri med en elegant stikning.

Pedri var lige ved ikke at kunne nå bolden, men den 20-årige spanske midtbanespiller kastede sig frem og prikkede den i kassen.

Stopperen Andreas Christensen spillede de første 79 minutter for Barcelona, inden den danske landsholdsspiller blev erstattet af Eric García.

Cadiz fik en stor chance for at udligne kort før tid, men indskiftede Darwin Machis hamrede bolden over mål.

I stedet fordoblede indskiftede Ferrán Torres føringen for Barcelona og gjorde det til slutresultatet 2-0, da Cadiz skulle satse til slut.