Oliver Bjorkstrand var afgørende for Seattle i sejr over San Jose Sharks

Oliver Bjorkstrand var afgørende for Seattle i sejr over Sharks
Oliver Bjorkstrand var afgørende for Seattle i sejr over SharksProfimedia
Danske Oliver Bjorkstrand ville ikke stå tilbage for Lars Eller og kom også på tavlen i nat.

Det var to hold, der var ramt på selvtilliden, der stod overfor hinanden i nat. Hjemmeholdet San Jose Sharks havde tabt fire kampe i træk, mens gæsterne fra Seattle Kraken havde tabt tre.

De to første perioder var ren stillingskrig, så første mål faldt først i den sidste periode.

Rookie William Eklund scorede på et straffespark tidligt i tredje periode for San Jose, men seks minutter senere havde Oliver Bjorkstrand udlignet.

Ingen af holdene formåede at afgøre det i regulær tid og derfor skulle mandskaberne ud i overtid.

Her var danske Bjorkstrand igen afgørende for Kraken. Danskeren fandt Vince Dunn, der to minutter inde i overtiden afgjorde kampen til 2-1.

Dermed lagde Oliver Bjorkstrand både et mål og en assist til sin sæsontotal.

Danskeren har nu lavet 15 mål og 37 assists i 68 kampe.

Med sejren fastholder Seattle Kraken sin position, som et af de hold der skal i slutspillet om Stanley Cup.