OB ansætter assistent med mål om at ændre standardsituationer

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

OB ansætter assistent med mål om at ændre standardsituationer

OB ansætter assistent med mål om at ændre standardsituationer
OB ansætter assistent med mål om at ændre standardsituationerOdense Boldklub
OB har torsdag udpeget Mads Lyng til at udfylde rollen som assistenttræner under Søren Krogh, der op til jul blev forfremmet til permanent cheftræner i den fynske klub.

Lyng er valgt ud fra klubbens ønske om at udvikle en ny måde at arbejde med standardsituationer på, skriver OB på sin hjemmeside.

Fodbolddirektør Björn Wesström fortæller, at han og Krogh fandt Lyng som den skarpeste kandidat med spidskompetencer omkring standardsituationer.

Wesström mener, at tre ting skiller sig tydeligt ud ved Mads Lyng.

"Den ene er hans åbenlyse kompetencer og interesse for standardsituationer. Det andet er, at han har solid erfaring fra at arbejde i et team, der var vant til at kæmpe for dets overlevelse, og den tredje er, at han har en personlig karisma, der i sig selv skaber en koncentration og dedikation omkring standardsituationer.Med hak i de tre bokse vil Mads supplere vores trænerteam på en fremragende måde i den situation, vi står i i dag," siger Björn Wesström.

Mads Lyng har i ti år været tilknyttet AC Horsens, herunder seks år som assistenttræner frem til september 2023.

"Da Søren blev cheftræner, blev der sat en retning, og der er ingen tvivl om, at jeg får et klart ansvar omkring standardsituationerne. Jeg føler, at jeg kan bidrage rigtig meget på det punkt, men det kræver, at det er noget, man tror på og prioriterer i hele organisationen. Heldigvis kunne jeg hurtigt mærke på Björn og Søren, at de mente, at standardsituationer er noget, der skal prioriteres, og derfor er det her det helt rigtige job for mig," siger Mads Lyng.

Han har fået kontrakt i OB frem til sommeren 2025.

OB har i foråret et mål om overlevelse i Superligaen, hvor holdet i vinterpausen ligger nummer ni med tre point ned til Vejle under nedrykningsstregen.