OB-træner forventer benhård overlevelseskamp i foråret

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

OB-træner forventer benhård overlevelseskamp i foråret

OB skal forsøge ikke at blive fanget i nedrykningsdramaet.
OB skal forsøge ikke at blive fanget i nedrykningsdramaet.Profimedia
OB har sæson efter sæson haft ambitioner om at nå superligaens top-6, og i det seneste årti er det oftest endt i skuffelse.

Når den nyudnævnte permanente cheftræner, Søren Krogh, 4. januar samler sin trup forud for forårssæsonen, er det med et andet mål: Klubben skal overleve i landet bedste fodboldrække.

"Det er ren overlevelse i den kommende periode, for det er jo den situation, vi er i. Ganske enkelt. Det er vigtigt, at vi erkender det over for os selv og indser det. Og man kan ikke sige, at vi er markant bedre end de andre, der ligger i bunden, så det fylder alt for os," siger Søren Krogh til bold.dk.

Inden forårets 15 runder ligger OB nummer ni med bare tre point ned til Vejle under nedrykningsstregen.

OB har ti point ned til agterlanternen, Hvidovre, der hentede sin eneste efterårssejr ude mod netop OB, der på det tidspunkt havde fået Krogh som midlertidig træner efter fyringen af Andreas Alm.

"Vi er godt klar over, at det bliver benhårdt. Det er fandeme lige i den her Superliga. Alle kan nærmest vinde over alle, og Hvidovre - vi formåede at tabe til - er de eneste, der har lidt færre point end de andre," påpeger Krogh.

OB tager hul på forårssæsonen ude mod Viborg 16. februar.