Norsk tennisstjerne rasende på turnerings-ansvarlige: Ingen håndklæder eller koldt vand

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Norsk tennisstjerne rasende på turnerings-ansvarlige: Ingen håndklæder eller koldt vand
Norsk tennisstjerne rasende på turnerings
Norsk tennisstjerne rasende på turneringsProfimedia
Den norske tennisspiller Casper Ruud rettede et hårdt angreb mod arrangørerne i Miami Open i forbindelse med kampen mod franskmanden Luca van Assche.

Da han lørdag aften var bagud 3-0 mod franskmanden stod frustrationerne ud i lys lue fra nordmanden, som rettede al sin kritik til kampens dommer. 

"Der er ingen håndklæder, intet koldt vand og kun en plastikstol til at skifte på. Det er helt til grin", siger Casper Ruud om forholdene ved Miami Open.

"Bare fordi turneringen er for nærig til at gøre det godt for spillerne. Spillerne kommer her for at levere et show for titusinder af tilskuere, og så behandler de os sådan."

Ruud understregede til dommeren, at det ikke var hans fejl, men han opfordrede dommeren til at tage kritikken videre til ATP.  "Hver gang spillerne klager, sker der ikke noget, sagde Ruud til dommeren.

"Der er en skurvogn uden andet end en plastikstol til at skifte på. De kunne lægge håndklæder og koldt vand til spillernes velbefindende."

Trods de store frustrationer lykkedes det Ruud ag booke sin billet til næste runde af turneringen gennem en sejr på 7-6, 1-6, 6-1, og han møder nu Alejandro Davidovich Fokina i tredje runde.