Norsk landsholdsprofil skifter til Odense

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Norsk landsholdsprofil skifter til Odense

Norsk landsholdsprofil skifter til Odense
Norsk landsholdsprofil skifter til OdenseProfimedia
Den norske landsholdsspiller Malin Aune skifter fra CSM Bucuresti til Odense Håndbold. Det skriver klubben fra kvindernes liga på deres hjemmeside.

"Hun er en spiller med masser af international erfaring fra både landshold og klubhold, hvor hun har vundet masser af guld, og jeg er samtidig sikker på, at hun også uden for banen qua sin personlighed vil bidrage med en masse til truppen. Det er derfor en højrefløj, der vil tilføre vores trup både erfaring og vindermentalitet fra øverste hylde", siger sportsdirektør Trine Nielsen.

Den norske højrefløj ankommer med et imponerende CV. Med det norske landshold har hun vundet både EM og VM, mens hun i 2021 vandt Champions League med Vipers Kristiansand. Efter Champions League-triumfen i 2021 skiftede Malin Aune til CSM Bucuresti i Rumænien.

I Odense  bliver hun en del af en klub, der lige nu er tvunget til at investere for at følge med Team Esbjerg, som har hentet store stjerner. Odense har allerede to spillere på positionen som hørefløj, Ayaka Ikehara og Kelly Vollebregt. 

Malin glæder sig til den nye udfordring og siger: "Odense har et godt internationalt niveau og er et hold med store ambitioner. Det er en klub med stor professionalitet og stor vilje til at nå sine målsætninger."

/ritzau/