Messi scorer for Argentina efter 79 sekunder i venskabssejr over Australien

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Messi scorer for Argentina efter 79 sekunder i venskabssejr over Australien

Argentinas Lionel Messi i aktion under kampen
Argentinas Lionel Messi i aktion under kampenReuters
Lionel Messi (35) henrykkede Argentinas fans i Beijing, da han efter blot 79 sekunder scorede det hurtigste mål i sin internationale karriere i en 2-0 venskabssejr over Australien.

Fansene fik straks valuta for pengene, da Argentina vandt bolden på Australiens banehalvdel i det andet minut, og Enzo Fernandez fandt Messi, som afdriblede to forsvarsspillere og udplacerede målmanden med et skruet skud uden for feltet.

Messi, som i sidste uge bekræftede, at han ville skifte til det amerikanske hold Inter Miami, har nu scoret i syv kampe i træk for Argentina, og landets talisman har ikke vist tegn på at sætte farten ned forud for sin 36-års fødselsdag i næste uge.

"Vi nyder altid at være på landsholdet," sagde Messi.

"Det var kompliceret at spille på grund af varmen og luftfugtigheden, men ud over det fortsatte vi med den samme idé."

Messi har været i fokus, lige siden han landede i Beijing i sidste uge.

Den argentinske anfører har mange tilhængere i Kina, hvor fodbold er populært, og fans ofte kigger ud over landets grænser grundet det hjemlige landsholds ringe kvalitet.

Områderne omkring stadion og hotellet, hvor Messi og hans holdkammerater har boet, har de seneste dage været oversvømmet med mennesker iført replika-trøjer fra Argentina.

Hundredvis har stået i kø uden for hotellet hver dag i håb om at få et glimt af Messi på vej til træning.

Argentinas Lionel Messi i aktion sammen med Australiens Kye Rowles og Denis Genreau.
Argentinas Lionel Messi i aktion sammen med Australiens Kye Rowles og Denis Genreau.Reuters

KAPACITETSKREDS

Et hav af blå og hvide farver mødte holdene, da de trådte ud på banen, og langt de fleste af de 68.000 tilskuere bar Argentinas farver.

"Jeg kan ikke se nogen gule trøjer nogen steder," sagde Australiens træner Graham Arnold før kampen.

"Jeg håber bare virkelig, at Lionel Messi får en lille procentdel af trøjesalget, for jeg har aldrig set så mange argentinske nummer 10-trøjer i mit liv!"

Argentinas Lionel Messi var hovedattraktionen.
Argentinas Lionel Messi var hovedattraktionen.Reuters

Argentina fordoblede føringen i anden halvleg, da Rodrigo De Paul sendte et lokkende indlæg ind i feltet, og den indskiftede German Pezzella fandt plads mellem to forsvarere og sparkede bolden i mål på et frit hovedstød.

Lige før hjørnesparket til målet løb en fan i en Messi-trøje ind på banen og krammede kortvarigt den forvirrede argentiner, undgik flere flagrende sikkerhedsfolk, løb hen til midtercirklen og gav målmand Emiliano Martinez en high-five.

Opildnet af det talstærke publikum fortsatte han med at udmanøvrere og overhale stewards, før han løb tilbage til Australiens boks, hvor de til sidst fik fat i ham og førte ham væk.