Mathias Gidsel er ustoppelig for Füchse Berlin ved Klub-VM: Scorede 13 mål igen

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Mathias Gidsel er ustoppelig for Füchse Berlin ved Klub-VM: Scorede 13 mål igen

Mathias Gidsel er brandvarm for Füchse Berlin ved Klub-VM: Scorede 13 mål igen
Mathias Gidsel er brandvarm for Füchse Berlin ved Klub-VM: Scorede 13 mål igenJAN WOITAS/DPA/dpa Picture-Alliance via AFP
Det er næsten umuligt at stoppe Mathias Gidsel for tiden, og det lykkedes da heller ikke for Al-Kuwait, der fik lov til at opleve danskerens kvaliteter på nærmeste hold.

Den danske håndboldstjerne Mathias Gidsel lavede hele 13 scoringer mod argentinske San Fernando i onsdagens kamp. Torsdag skulle den tyske hovedstadsklub så i aktion igen, da de skulle op mod Al-Kuwait, der også havde slået San Fernando.

Vinderen af kampen ville også ende med at vinde gruppen og gå videre i turneringen. Her viste tyskerne sig stærkest og vandt kampen med 37:28. 

Generelt har Mathias Gidsel haft en vanvittig flot sæsonstart, hvor det indtil videre er blevet til 144 mål i 19 kampe i alle turneringer.

Særligt én dansker brændte endnu engang banen af for berlinerne. Mathias Gidsel var nemlig helt ustoppelig, da han igen scorede 13 mål og dermed var med til at sikre sit hold førstepladsen i gruppespillet.

Füchse Berlin er derfor klar til semifinalen, hvor de kan se frem til hårdere modstand, da det sandsynligvis vil blive enten Magdeburg, Barcelona eller Kielce, som berlinerne skal møde. 

Udover Mathias Gidsel var også Lasse Andersson, Hans Lindberg og Silas Overby