Martin Retov returnerer til Horsens og bliver ny cheftræner fra næste sæson

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Martin Retov returnerer til Horsens og bliver ny cheftræner fra næste sæson

Brøndby-assistent bliver cheftræner i Horsens
Brøndby-assistent bliver cheftræner i HorsensProfimedia
Martin Retov stopper efter sæsonen som assistenttræner for Brøndby for at blive cheftræner for AC Horsens.

Det oplyser klubberne på deres hjemmesider.

Retov har en fortid som spiller i Horsens, hvor han tilbragte de sidste fem år af den aktive karriere.

"Jeg fik et tilbud om at rykke videre på det helt rigtige tidspunkt, og jeg glæder mig til at blive en del af AC Horsens igen, for jeg havde en rigtig god tid i klubben", siger Martin Retov til Horsens' hjemmeside.

Han har en ambition om at føre Horsens fra den næstbedste række op i Superligaen.

"Jeg har været i Brøndby gennem mange år og har haft en fantastisk tid, men nu er det helt rigtige tidspunkt kommet til, at AC Horsens og jeg skal bygge noget spændende op".

"Jeg glæder mig til at stå i spidsen for et AC Horsens-hold, der kan spille med om de sjove pladser, så vi kan komme op i Superligaen og på sigt etablere os i landets bedste række", siger Retov.

Midtbanedynamoen spillede i sin aktive karriere 120 kampe for Den Gule Fare, flere af dem som anfører for holdet. Det blev til 12 mål i den gule trøje for Retov, der tiltræder til sommer på en fire-årig kontrakt.

Også hos klubbens direktør Kristian Nielsen er der glæde over hans nye cheftræner.

"Som tidligere spiller og anfører kender Retov klubben og kulturen, og han har de rette faglige og menneskelige egenskaber til at føre os godt videre de kommende mange år. Vi er stolte over, at vi er i stand til at tiltrække så stor en profil, for han er en del af et dygtigt trænerteam i Brøndby IF, der som et af de store lokomotiver i dansk fodbold, spiller med om guldet", lyder det fra Kristian Nielsen.

Horsens er i denne sæson fanget i nedrykningsspillet fra Nordic Bet Ligaen, hvor Helsingør og Nætved er isolerede i bunden.