Mané går glip af mindst Hollandskamp - Müller og Rüdiger fortsat ikke klar

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Mané går glip af mindst Hollandskamp - Müller og Rüdiger fortsat ikke klar

Sadio Mané og Senegal har store bekymringer før starten på VM i Qatar.
Sadio Mané og Senegal har store bekymringer før starten på VM i Qatar.Kenzo TRIBOUILLARD / AFP
Sadio Mané går mindst glip af Senegals åbningskamp mod Holland, lyder det fra det senegalesiske fodboldforbunds vicepræsident tirsdag eftermiddag. Samtidigt må Hansi Flick endnu undvære at bruge Thomas Müller og Antonio Rüdiger i træningskamp mod Oman.

Senegal må undvære deres absolutte stjerne, Sadio Mané, i mindst åbningskampen mod Holland på mandag den 21. på grund af den skade, han pådrog sig i den sidste Bundesligakamp for Bayern München inden VM. Sådan lyder det fra det senegalesiske fodboldforbund ifølge Skysports. 

Abdoulaye Sow, der er anden vicepræsident udtaler det engelske medie, at:

"Vi skal regne med at spille de første kampe uden Sadio. Ingen ønskede det, men sådan er det gået os," fortæller Sow.

Om verdens næstbedste spiller bliver klar til værterne fra Qatar eller Ecuador den 29. november lader altså også til at være tvivlsomt. Den 30-årige ledte dem til sejr i den seneste udgave af African Nations Cup.

Også Thomas Müller og Antonio Rüdiger er tvivlsomme til Tysklands første kamp mod Japan den 23. De sidder begge over i tyskernes træningskamp mod Oman i morgen onsdag. Müller døjer fortsat med en skade i en adduktor, mens Real Madrids Rüdiger plejer en hofteskade.