Målvogter redder GOG fra nederlag i sidste sekund: Den dårlige sæsonstart fortsætter

GOG har ikke fået styr på sagerne efter trænerfyringen.
GOG har ikke fået styr på sagerne efter trænerfyringen.Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
GOG vaklede søndag videre i den nye sæson, da det blev 36-36 i udekampen mod TTH Holstebro.

Målvogter Matthias Rex kom ind og var meget afgørende for GOG. Han reddede blandt andet et forsøg fra en ellers meget velspillende Nikolaj Enderleit i sidste sekund.

For GOG var det kamp ét efter torsdagens fyring af Ian Marko Fog, der fik blot seks kampe som cheftræner.

Assistenttræner Mikkel Voigt har med støtte fra Thomas Brandt Nyegaard og direktør Kasper Jørgensen overtaget styringen i resten af sæsonen, og de fik en pose blandede bolsjer at arbejde med i første kamp.

Efter en lige indledning bragte Nicolai Pedersen GOG foran 17-14, men i de sidste fem minutter af første halvleg smuldrede forspringet.

Den norske målvogter Sander Heieren tog fra med et par vigtige redninger, og Nikolaj Enderleit var i den anden ende toneangivende med flere vigtige scoringer.

TTH førte 19-18 ved pausen og udbyggede det til 23-18 i en stærk start på anden halvleg, hvor GOG slet ikke kunne få sit spil til at hænge sammen.

Lykkeligvis for fynboerne kom den 20-årige keeper Matthias Rex dog ind og rulle gardinerne ned foran sit mål i en periode, så Oskar Vind med 13 minutter tilbage af opgøret kunne udligne til 27-27.

Svenske Linus Persson blev kort efter ramt af en to gange to minutters udvisning, og i den periode genvandt TTH momentum og føringen i det tætte og intense opgør.

GOG måtte endnu en gang slide for at komme tilbage, og det lykkedes takket være blandt andet 11 scoringer af målmaskinen Emil Madsen.

Slutteligt var det dog Rex, der med sin redning nummer otte blev den helt store helt.