Liverpool-spiller i bil-ulykke da el-mast faldt ned under voldsom engelsk storm

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Liverpool-spiller i bil-ulykke da el-mast faldt ned under voldsom engelsk storm

Trent Alexander-Arnold under opvarmningen til Englands venskabskamp mod Australien på Wembley
Trent Alexander-Arnold under opvarmningen til Englands venskabskamp mod Australien på WembleyMatthew Childs/Reuters/Ritzau Scanpix
Trent Alexander-Arnold fik sig en alvorlig forskrækkelse fredag, da en elmaster styrtede ned i en bil foran Liverpool-stjernens Range Rover, da han var ude at køre i kraftigt stormvejr. Det skriver en række engelske medier.

Den 25-årige var ude at køre på en våd landevej nær Knutsford, Cheshire, da han måtte foretage et kraftigt sving for at undgå elmasten og derved kolliderede med en forankørende BMW.

Elledningen, der vejer et halvt ton, faldt ned oven på det andet køretøj, men Alexander-Arnold og chaufføren i BMW'en slap heldigvis uskadt fra hændelsen.

Den engelske landsholdsspiller var rystet efter hændelsen ifølge et vidne, der forklarede, at det var et mirakel, ingen blev dræbt i den opsigtsvækkende landevejsulykke forårsaget af den ødelæggende storm Babet, der fejede ind over England fredag. 

Alexander-Arnold steg ud af sin Range Rover efter at have ramt den foankørende BMW for at tjekke om den anden traffikant var ok

Liverpool-spillerens blev alvorligt beskadiget af ulykken og manglende stykker af dens forreste venstre kofanger, mens forlygten også var ødelagt.