Liverpool-legende drillede Schmeichel på TV med 7Up-dåse sodavand

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Liverpool-legende drillede Schmeichel på TV med 7Up-dåse sodavand

Liverpool-legende drillede Schmeichel på TV med 7Up-dåse
Liverpool-legende drillede Schmeichel på TV med 7Up-dåseProfimedia
Den tidligere Liverpool forsvarer Jamie Carragher, der også arbejder for Sky Sports, gjorde tykt grin med Peter Schmeichel på en live transmission, da han drillede den tidligere danske målmand for Manchester United med en 7UP dåse sodavand med slet skjult reference til Liverpool's rekord-sejr på 7-0 i weekenden over "de røde djævle"

Det har utvivlsomt gjort meget ondt på mange tidligere United-spillere -og fans, at klubben måtte lægge ryg til et pinligt nederlag på 7-0 mod Liverpool på Anfield Road i søndags.

Og Jamie Carragher gjorde i hvert fald sit til at holde oplevelsen frisk i erindringen, da han på TV skulle snakke med Peter Schmeichel, som arbejder for den amerikanske broadcaster CBS i forbindelse med deres dækning af Champions League.

Carragher havde taget en 7Up sodavand med i studiet og begyndte med at drille Schmeichel med følgende udmelding: "Peter, vi er ved at nå det stadie nu med Champions League, hvor vi går ind i marts, den syvende marts, for mig føles det virkelig vigtigt nu."

Schmeichel prøvede sit bedste for at undvige, og sagde: "Jamie vi kan ikke høre dig, vi kan se, at du taler, men vi kan ikke høre dig."

Derefter kom Carragher med dette spørgsmål: "Jude Bellingham er en superstjerne og han bliver sandsynligvis solgt i sommeren. Men hvor stort bliver beløbet, jeg tror summen vil begynde med syv, men hvad tror du?" 

Schmeichel diskuterede derefter rekordnederlaget, men kunne ikke rigtig forklare det. "Jeg har forsøgt at forstå hvordan det kunne gå så galt, men jeg fatter det stadig ikke".