Shaw undskylder for skammelig holdindsats i Liverpool: Viste ingen mentalitet

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Shaw undskylder for skammelig holdindsats i Liverpool: Viste ingen mentalitet

Luke Shaw og holdkammeraterne havde svært ved at holde styr på Mohamed Salah søndag.
Luke Shaw og holdkammeraterne havde svært ved at holde styr på Mohamed Salah søndag.Paul Ellis/AFP
"Uacceptabelt. Pinligt for at være ærlig."

Manchester Uniteds venstreback Luke Shaw skåner ikke sig selv eller holdkammeraterne efter den forsmædelige indsats søndag, hvor holdet tabte 0-7 til Liverpool.

I et interview på Uniteds hjemmeside undskylder han den elendige indsats på Anfield.

"Ude på banen følte jeg mig flov på vegne af os spillere over for de fans, som var kommet for at støtte os, og dem som så kampen derhjemme i fjernsynet," lyder det fra Shaw.

Han og holdkammeraterne var faktisk en smule uheldige med at gå til pause nede 0-1 på Anfield. Efter pausen faldt United dog fuldstændig sammen og endte med et historisk stort nederlag.

"At skulle se den anden halvleg (for fansene, red.), det kan jeg kun undskylde for. Vi spillere er nødt til at tage på os, at det ikke var i nærheden af godt nok," siger venstrebacken.

"Vi viste ingen personlighed, ingen mentalitet. Når vi kommer her som et storhold, skal vi kunne gøre det bedre."

Efter nederlaget har United på tredjepladsen i Premier League nu 14 point op til førende Arsenal. United har spillet en kamp færre.

Liverpool rykkede med sejren op på femtepladsen og er nu kun tre point fra Tottenham på den vigtige fjerdeplads, som giver Champions League-fodbold i næste sæson. Liverpool har tilmed en kamp i hånden.