Liverpool-ejere på vej til at hente talent-specialist i portugisisk storklub

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Liverpool-ejere på vej til at hente talent-specialist i portugisisk storklub
Darwin Nunez er blandt de spillere, Pedro Marquez har hentet til Benfica, inden han røg videre til Liverpool. Nu kan Marquez følge trop.
Darwin Nunez er blandt de spillere, Pedro Marquez har hentet til Benfica, inden han røg videre til Liverpool. Nu kan Marquez følge trop.AFP
Benfica er almindeligt kendt som en af verdens bedste klubber udi at opstøve talent, og sandsynligvis derfor er Liverpool, eller nærmere Liverpools ejere fra FSG (Fenway Sports Group), nu på vej til at hente portugisernes chef for talentudvikling, Pedro Marques. Det skriver The Athletic tirsdag.

Marques er ikke en person, der er ubekendt med engelsk fodbold, da han tidligere har bestredet en rolle som chefanalytiker hos ligarivalerne fra Manchester City. Ej hellere er han ubekendt for Liverpool, da klubben som bekendt hentede Darwin Nunez, der har været en stor succes på Merseyside, hos Benfica for knap to år siden.

The Athletic mener at vide, at FSG ikke vil tilknytte ham udelukkende til Liverpool, men at han skal være en af frontløberne i deres nye struktur, hvorfor han derfor skal ansættes af FSG, nærmere end af klubben specifikt. 

Han var ansat i et væld af roller inden for talentudvikling ved Sporting Lissabon, inden City hentede ham i 2010, men han har været ansat i Benfica siden 2018.

Her har han udover Nunez også spillet en stor rolle i at hente og udvikle den nuværende Chelsea-spiller Enzo Hernandez, PSGs Gonçalo Ramos samt João Neves og Orkun Kökçü, der i øjeblikket er i mange storklubbers søgelys efter store præstationer på Benficas midtbane.

Det er ikke lang tid siden, at FSG ansatte Michael Edwards, der tidligere har været sportsdirektør i Liverpool, som fodbolddirektør for koncernen, og nu lader det altså til, at endnu en brik i puslespillet, der skal sikre Liverpools fremtid efter Jürgen Klopp, er tæt på at falde på plads.