Lasse Schöne forlænger med Nijmegen

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Lasse Schöne forlænger med Nijmegen

Lasse Schöne tager et ekstra år hos Nijmegen.
Lasse Schöne tager et ekstra år hos Nijmegen.N.E.C Nijmegen
Den tidligere danske landsholdsspiller Lasse Schöne er still going strong, selvom han nærmer sig de 37. Nu har han forlænget kontrakten med den hollandske klub Nijmegen frem til 2024.

Nijmegen skriver på deres hjemmeside, at den danske midtbaneelegantier Lasse Schöne har forlænget sin kontrakt, der løb til sommeren næste år, med et enkelt år, således at han er i den hollandske klub frem til sommeren 2024.

"Jeg har på et tidligere tidspunkt tilkendegivet, at mit valg blandt andet relaterer sig til min fysiske tilstand og spilleglæde. Jeg føler mig stadig meget fit, og det har til dels gjort, at jeg har besluttet at holde fast i min fodbold i endnu en sæson. Den tillid, klubben har vist mig, var en anden vigtig faktor. Jeg føler mig hjemme her, og jeg er glad og stolt over at kunne bære NEC-trøjen igen næste sæson," siger Schöne ifølge klubbens hjemmeside.

"Som kaptajn og ekspert tager han sine medspillere i hånden og han gør det med en stor passion for sporten. Vi er meget glade for, at han også bliver en del af vores hold i næste sæson,” siger teknisk direktør Carlos Aalbers til hjemmesiden.

Schöne spillede også i klubben fra fra 2008 til sommeren 2012 og vendte tilbage i 2021. Han har indtil videre spillet 401 kampe i Eredivisie, hvilket er rekord for en udlænding i den bedste, hollandske række.