Lasse Møller forlader VM-lejren med forstadie til træthedsbrud

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Lasse Møller forlader VM-lejren med forstadie til træthedsbrud

Lasse Møller forlader VM-lejren med forstadie til træthedsbrud
Lasse Møller forlader VM-lejren med forstadie til træthedsbrudKent Rasmussen/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix
Landstræner Nikolaj Jacobsen trup må gå til mellemrunden uden venstrebacken Lasse Møller, der skal hvile sit ben for at undgå brud. Danskeren er dermed færdig ved mesterskaberne.

Det beretter DHF om på deres medieplatforme.

Lasse Møller fik slutrundedebut i Danmarks første kamp mod Belgien, og kronede indsatsen med en enkelt scoring. Grundet ømhed er han blevet MF-scannet, hvilket har vist forsatdier til et træthedsbrud i læggen.

Til DHFs hjemmeside udtaler Lasse Møller omkring situationen:

"Jeg er glad for, at det blev opdaget i tide, så skaden ikke har nået at vokse sig stor. Men timingen er selvfølgelig mega ærgerlig. Jeg ønsker drengene alt mulig held og lykke videre ved VM, for jeg tager herfra med en følelse af stadigvæk at være en del af holdet og vil fortsat holde kontakten med drengene videre i turneringen".

Da der allerede er efterudtaget en venstreback i form af Michael Damgaard, har landstræneren valgt ikke umiddelbart at udtage en erstatning for Lasse Møller.

Landstræner Nikolaj Jacobsen sender på DHFs hjemmeside sine ønsker om god bedring til Møller:

"Vi alle ønsker Lasse rigtig god bedring, og forhåbentlig er han snart klar til at spille igen. Jeg vil også gerne sige tak til Lasse for hans indsats for holdet både op til og under VM".

26-årige Lasse Møller, der tidligere i karrieren har været meget plaget af skader, har siden 2020 optrådt for Flensburg-Handewitt i Bundesligaen, efter at have fået hele sin håndboldopdragelse i GOG.

Danmark, uden Lasse Møller, spiller deres første kamp i mellemrunden mod Kroatien torsdag kl. 20:30.