Hvem vinder Tourens sidste etape? Her er Flashscores vinderbud

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Hvem vinder Tourens sidste etape? Her er Flashscores vinderbud

På tværs af markerne til Champs-Élysées.
På tværs af markerne til Champs-Élysées.AFP
Det er sidste dag for feltet! Alle forventer en sprint på Champs-Élysées, inden der to års pause på grund af OL i 2024. Det hele handler om sprinterne, men nogle gange er der styrkeprøver.

Saint-Quentin-en-Yvelines - Paris (115,1 km)

Rute for 21. etape
Rute for 21. etapeTour de France

Er du mere til Eddy Seigneur eller Alexandre Vinokourov? Eller måske er du til Mark Cavendish, rekordindehaver af sejre på Champs-Élysées med fire sejre? 'The Manx Missile' vil ikke være der på grund af et brækket kraveben, men flokken af sprintere venter utålmodigt på denne finale.

Med udsigt til at skulle vente to år på at vende tilbage til den mest berømte avenue i verden på grund af forberedelserne til De Olympiske Lege, forventes et sidste brøl fra de store lår kort efter kl. 19, efter otte omgange på banen rundt om de emblematiske monumenter i centrum af hovedstaden.

Indtil da bliver det en procession med et glas champagne til rytteren i den gule trøje og hans holdkammerater, en fotosession og en stigning i fjerde kategori, før de kører ind i Paris. Derefter vil de, der stadig har en smule styrke tilbage, enten prøve lykken eller køre for deres interne sprinter. Vi ses ved 250 meter-mærket ... medmindre du kan lave en bedrift.

Flashscore favorit: Jasper Philipsen

Siden Tourens start har Flashscore formået at gøre rent bord i den modsatte retning uden gode forudsigelser. Ganske vist har vi spillet på oddsene ved flere lejligheder. Men ikke denne gang. Den grønne trøje er ultrafavorit, det har han bevist i tre uger, han vil slå Dylan Groenewegen, som vandt i 2017, eller Mads Pedersen, som har arbejdet hårdt for Giulio Ciccone. Hvis belgieren ikke vinder, vil vi officielt være sorte katte!