Fabio Jakobsen efter etapesejr: Danskerne er meget motiverede

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Fabio Jakobsen efter etapesejr: Danskerne er meget motiverede
Fabio Jakobsen efter etapesejr: Danskerne er meget motiverede
Fabio Jakobsen efter etapesejr: Danskerne er meget motiverede
Profimedia
Der var jubel og overvældende klapsalver, da Fabio Jakobsen (Quick-Step) sprintede i mål som vinder af 4. etape af PostNord Danmark Rundt.

Han roser sit hold og blandt andre en dansk holdkammerat, efter at han tog sejren på etapen fra Kalundborg til Bagsværd.

"Det var en hård sidste omgang, fordi udbruddet var så stærkt. Jeg tror, vi skulle bruge næsten hele holdet til at prøve at fange dem. Det var hårdt at køre de sidste 30-40 kilometer.Men jeg kunne blive hos Michael Mørkøv, som satte mig i en god position rundt om sidste hjørne. Og så var det bare en lang, hård spurt til målstregen. Jeg gik ret dybt, må jeg sige, men at vinde var det værd.

Den 26-årige sprinter kom i mål før Mads Pedersen fra Trek, som med bonussekunder nu blot er fire sekunder bag holdkammeraten Mattias Skjelmose, som stadig er i førertrøjen.

Og netop Mads Pedersen var Jakobsens største konkurrent på de sidste rundstrækninger i Bagsværd. Han er stærk og meget dygtig. Der var rigtig mange dygtige sprintere. Man kan mærke, at alle de danske ryttere er meget motiverede. De vil virkelig gerne præstere.Jeg synes, at det her løb har et ret højt niveau, så jeg er glad for at vinde her, siger han.

Fabio Jakobsen kalder PostNord Danmark Rundt for "en succes" efter et lidt blandet 2023, hvor han måtte udgå fra Tour de France på grund af et styrt.

"Tingene kan ikke altid gå din vej, men at nå et godt niveau igen viser, at du altid skal fortsætte. Jeg nyder stadig at cykle, selv om starten på det her år ikke var helt så god - heller ikke Tour de France.Men det er livet, og du skal blive ved, selv om du møder modgang. Se alle de glade mennesker, siger han og henviser til alle den gode stemning i Bagsværd, hvor mennesker i alle aldre vil have den unge hollænders autograf.

På femtedagen venter enkeltstarten, og dér er Fabio Jakobsens chancer ikke store, fortæller han.

"Enkeltstarten er ikke mit speciale, men jeg vil forsøge at afslutte sikkert, og så vil jeg se Skjelmose og Pedersen kæmpe om sejren," siger han.

Lørdag er sidste dag af PostNord Danmark Rundt, og vinderen skal findes i Helsingør.