Kriseramte GOG lider tredje nederlag i fire ligakampe mod bundhold

Kriseramte GOG lider tredje nederlag i fire ligakampe mod bundholdProfimedia
Mesterholdet GOG har fået en svær start på Herre Håndbold Ligaen, og det blev ikke bedre søndag.

Det fynske hold var storfavorit på udebane mod bundholdet Nordsjælland, der endte med at vinde med 32-30 efter at have været bagud det meste af kampen.

Det var GOG's tredje nederlag i de seneste fire ligakampe. Dermed har det i det store billede endnu ikke haft en positiv effekt, at klubben for en måned siden fyrede træner Ian Marko Fog.

I ni ligakampe er det blot blevet til tre sejre, og holdet er noteret for skuffende otte point.

GOG fik ellers en god start på kampen, og det lignede en planmæssig nem sejr, da Oskar Vind bragte holdet foran med 8-3, men Nordsjælland svarede tilbage ved at score de næste fem mål, og dermed blev der bragt balance ved 8-8.

Målene faldt i vilde stimer på dette tidspunkt af kampen. Denne gang scorede GOG fem i træk og kom foran 13-8.

Nordsjælland åd lidt af forspringet og gik til pause bagud med 14-17.

Derefter fik hjemmeholdet en perfekt start på anden halvleg og udlignede til 17-17.

Derfra udviklede det sig tæt. Nordsjælland måtte vente længe på sin første føring, men holdet udlignede gang på gang.

Først ved 29-28 efter 56 minutter kom Nordsjælland foran, og derfra kørte holdet den overraskende sejr hjem.

Emil Madsen reducerede til 30-31 med et minut tilbage, men Nordsjælland tog en timeout og fik kampens sidste angreb til at køre frem til sidste sekund, hvor Carl-Emil Haunstrup satte punktum med sit fjerde mål.

Nichlas Hald Christensen blev den helt store helt med sine ni mål. Derudover stod han for fire assister.