Aalborg og GOG sultne efter mere Champions League-succes onsdag

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Aalborg og GOG sultne efter mere Champions League-succes onsdag
Endnu en Champions League-aften i vente.
Endnu en Champions League-aften i vente.
Wojciech Habdas/Reuters/Ritzau Scanpix
Det er ikke kun Champions League i fodbold, der skal spilles onsdag. De to danske storhold Aalborg og GOG skal begge i aktion i Champions League, hvor de i første spillerunde begge hentede sejre.

Både Aalborg Håndbold og GOG kom resultatmæssigt godt fra start i Champions League, da de begge hentede sejre i første runde af gruppespillet i sidste uge.

Aalborg hentede to flotte point i Polen, da de var på besøg hos sidste sæsons Champions League-finalister Kielce. Kielce regnes for et af de stærkeste hold i gruppen, så det var en særdeles stærk sejr.

Onsdag er Aalborg-holdet storfavoritter, når de på hjemmebane tager imod det nordmakedonske hold RK Eurofarm Pelister. Nordmakedonerne tabte deres første kamp i Champions League til Kolstad, og de ligger derfor sidst i gruppen. 

I Aalborg glæder de sig til at spille Champions League på hjemmebane igen, men de har ikke tænkt sig at være gæstfrie på banen. Det fortæller Aalborgs slovenske spiller Aleks Vlah:

"Jeg har spillet mod dem før og det er et rigtigt Balkan-hold. Hvis man lukker dem ind i kampen, så er de klar til at slå udnytte det til egen fordel. Samtidig er det et meget fysisk hold, så vi skal vise dem at vi er herre i eget hus og at det her er vores hjemmebane." siger Aelks Vlah til klubbens egen hjemmeside.

Den slovenske landsholdsspiller har da også styr på, hvordan Aalborg skal gribe kampen an.

"Det betyder, at vi skal komme med stor energi fra første fløjt, at vi skal spille så hurtigt som muligt, og ikke mindst at vi skal slå til når de viser svagheder, så vi kan slå hul og få greb om kampen"

Ustabile GOG skal holde momentum i Champions League

GOG har fået en ujævn start på sæsonen, hvor det både er blevet til nederlag og trænerfyring. Til trods for den usikre start på sæsonen i den hjemlige liga, så fik GOG en sejr i Champions League i første runde. I en hjemmekamp mod slevenske Celje vandt GOG med 38-36 i en kamp, hvor det hold var storfavorit. 

Det kommer de ikke til at være onsdag, når de på udebane skal møde polske Wisla Plock. Polakkerne er et umanerligt stærkt hold, som i sidste sæson vandt den polske pokalturnering og som blev to i den polske liga á point med vinderne fra Kielce. 

Det bliver derfor en svær opgave for drengene fra Gudme, men GOG-spilleren Emil Madsen ser frem til at komme på banen i Polen.

"Vi glæder os rigtig meget til at få sat gang i udebanekampene i Champions League. Det er et rigtig svært sted at spille. Vi håber selvfølgelig på, at vi kan få to point med hjem til Gudme." fortæller Emil Madsen til klubbens hjemmeside.

I seneste sæson var de to hold også i gruppe sammen i Champions League. Her endte det med en sejr til hver. I begge tilfælde endte det med sejr til hjemmeholdet, hvilket er meget symptomatisk for de to holds indbyrdes opgør. 

GOG og Wisla Plock har mødt hinanden seks gange siden 2019. Det er blevet til tre sejre hver og alle gange har det været hjemmeholdet, der har sejret.

GOG skal derfor gøre noget, som de ikke har gjort før - nemlig at slå Wisla Plock i egen hule.