Kriseramte Anton Gaaei og Ajax sat til vægs af dansker-scoring i vanvittigt bundbrag

Målene vælter ind hos kriseramte Anton Gaaei og Ajax: Taber vanvittigt bundbrag mod UtrechtProfimedia
Situationen for Ajax blev forværret søndag eftermiddag, da hovedstadsmandskabet, der havde Anton Gaaei med i startopstillingen, tabte bundbraget 4-3 til Utrecht i en kamp, der blev afbrudt flere gange efter tilskuere havde smidt genstande på banen. Oscar Fraulo scorede det afgørende mål for Utrecht.

Anton Gaaei var med i startopstillingen hos Ajax for første gang siden fadæsen mod Feyenoord i kampen, hvor begge hold havde desperat brug for points.

Hjemmeholdet kom bedst fra start og kort før pausen blev de belønnet for deres fine start, da Ryan Flamengo flot flugtede bolden i mål fra kanten af feltet. Tre minutter blev det endnu værre for Ajax, da Mike van der Hoorn gjorde det til 2-0 med et velplaceret hovedstød.

Ajax svarede dog flot tilbage, da det islandske stortalent Kristian Hlynsson på tre minutter (fra det 52-55. minut) udlignede med to scoringer hurtigt efter hinanden.

Målfesten fortsatte da Steven Bergwijn sikkert konverterede et straffespark efter 65 minutter, men det det svage Ajax-forsvar gav igen efter for Utrechts pres, da Jens Toornstra udlignede til 3-3 efter 71 minutter.

Og i tillægstiden blev Oscar Fraulo matchvinder, da han udnyttede en flot fremlægning fra Marouan Azarkan