Kevin Magnussen håber på våd kvalifikation i Canada

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Kevin Magnussen håber på våd kvalifikation i Canada
Kevin Magnussen håber på våd kvalifikation i Canada
Kevin Magnussen håber på våd kvalifikation i CanadaProfimedia
Kevin Magnussen er kendt som en af Formel 1-feltets dygtigste kørere, når vejrguderne åbner for sluserne og sender regn ned over banerne.

Derfor håber Haas-danskeren, at de canadiske meteorologer har ret i deres spådomme for vejret omkring Montreal sent lørdag aften dansk tid, når der skal køres kvalifikation til søndagens grandprix.

"Det ser ud til, at det bliver vådt, så det bliver en spændende kvalifikation", lyder det fra danskeren i en pressemeddelelse fra Haas-holdet.

Defekte overvågningskameraer på banen aflyste det meste af fredagens første træning af sikkerhedsmæssige årsager.

Mens problemet påvirkede hele feltet i den første træning, løb Haas ind i egne problemer i den anden træning.

Motoren i Nico Hülkenbergs racer stod af synligt bevist ved en stor røgudvikling fra bilen. Alligevel melder Kevin Magnussen, at holdet fik testet, hvad de skulle i løbet af fredagen.

"Vi nåede stadig det meste af det, vi skulle. Vi fik kørt med både lav og høj benzinbeholdning på begge dæktyper. Så selv om det hele blev forstyrret, fik vi, hvad vi skulle bruge, og det så okay ud", siger Magnussen.

Lørdag står den på tredje og sidste træning inden efterfølgende kvalifikation.

I sæsonens første syv løb har Kevin Magnussen hentet to point - ét i Saudi-Arabien og ét i Miami. Nico Hülkenberg har hentet seks point, alle i Australiens grandprix.

Red Bull har vundet samtlige løb indtil videre. Fem gange har verdensmester Max Verstappen sejret og to gange teamkammerat Sergio Pérez.