"Kampene blev bare foræret væk": Tysk legende tordner mod Nagelsmann

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
"Kampene blev bare foræret væk": Tysk legende tordner mod Nagelsmann
Den tidligere tyske landsholdsspiller Didi Hamann.
Den tidligere tyske landsholdsspiller Didi Hamann.Profimedia
Efter det nedslående nederlag i Østrig kritiserer den tidligere landsholdsspiller Dietmar Hamann den nye landstræner Julian Nagelsmann i hårde vendinger.

"Når jeg ser på opstillingen i tirsdags, er det ikke overraskende, at der ikke var nogen defensiv stabilitet eller kontrol over spillet," siger Sky-eksperten og giver sin mening til kende om tyskernes andet nederlag i træk under Nagelsmann.

Hamann kritiserer, at den nye tyske landstræner stillede med syv offensive spillere:"Så må man stille med et hold, der dækker alle facetter." Da Hamann blev spurgt, om Nagelsmann var den rigtige træner, svarede han:"Vi får se."

Gündogan satte også spørgsmålstegn ved

"Nagelsmann har kun kort tid til EM men han ved sandsynligvis mindre nu efter de første kampe, end han vidste før kampene. Så kampene var spildte. Det er godt at prøve ting af, men man er nødt til at have stabilitet først", siger Hamann således.

Julian Nagelsmann blev kritiseret for første gang efter landskampene mod Tyrkiet (2:3) og Østrig (0:2).
Julian Nagelsmann blev kritiseret for første gang efter landskampene mod Tyrkiet (2:3) og Østrig (0:2).Profimedia

Hamann sætter også spørgsmålstegn ved anfører Ilkay Gündogan. "Hans position kan stadig være et stort diskussionsemne". Jeg forstår ikke, hvorfor han blev gjort til anfører, for som anfører skal han altid spille". I stedet efterlyste Hamann en type spiller som Robert Andrich, "der nogle gange vinder en duel eller griber ind. Det har manglet i de sidste 12-18 måneder."