Juventus slår Fiorentina 1-0 og rykker op på niendeplads i Serie A

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Juventus slår Fiorentina 1-0 og rykker op på niendeplads i Serie A
Opdateret
Juventusspillerne fejrer Rabiots matchvinderscoring
Juventusspillerne fejrer Rabiots matchvinderscoring
MARCO BERTORELLO/AFP
Juventus er ved at vinde noget af det tabte tilbage i Serie A, efter at holdet fik fratrukket 15 point på grund af fiflerier med regnskabet.

Søndag aften vandt Juventus 1-0 hjemme over Fiorentina, og med sejren hopper Torino-mandskabet op på en niendeplads i tabellen med 29 point efter 22 kampe.

Det var den anden sejr i træk for Juventus, der i tirsdags besejrede Salernitana med 3-0.

Den franske midtbanespiller Adrien Rabiot headede målet til 1-0 ind efter 34 minutter. Bolden var akkurat over målstregen, da Fiorentina-keeperen Pietro Terracciano verfede den væk.

Offensivspilleren Angel Di Maria stod for oplægget, da den argentinske VM-guldvinder slog et klogt indlæg mod bageste stolpe.

Juventus var ikke i stand til at lukke kampen med et mål mere, og det betød, at Fiorentina konstant lurede på udligningen.

Kampstatistikker
Flashscore

Juventus-angriberen Dusan Vlahovic fik bolden i nettet i anden halvleg, men målet blev annulleret for offside efter et VAR-tjek.

Kampen var dermed stadig i live, og Fiorentina troede, at holdet havde udlignet få minutter før tid. Men denne gang fandt VAR også en snert offside på en Fiorentina-spiller.

Juventus befinder sig side om side med hold som Monza og Bologna i midten af tabellen - langt fra klubbens selvforståelse.

Napoli, som senere søndag tager imod Cremonese, fører den bedste italienske fodboldrække med næsten dobbelt så mange point som Juventus og styrer mod mesterskabet.

Se yderligere statistikker fra kampen på Flashscore