Juventus slår Fiorentina 1-0 og rykker op på niendeplads i Serie A

Juventusspillerne fejrer Rabiots matchvinderscoring
Juventusspillerne fejrer Rabiots matchvinderscoringMARCO BERTORELLO/AFP
Juventus er ved at vinde noget af det tabte tilbage i Serie A, efter at holdet fik fratrukket 15 point på grund af fiflerier med regnskabet.

Søndag aften vandt Juventus 1-0 hjemme over Fiorentina, og med sejren hopper Torino-mandskabet op på en niendeplads i tabellen med 29 point efter 22 kampe.

Det var den anden sejr i træk for Juventus, der i tirsdags besejrede Salernitana med 3-0.

Den franske midtbanespiller Adrien Rabiot headede målet til 1-0 ind efter 34 minutter. Bolden var akkurat over målstregen, da Fiorentina-keeperen Pietro Terracciano verfede den væk.

Offensivspilleren Angel Di Maria stod for oplægget, da den argentinske VM-guldvinder slog et klogt indlæg mod bageste stolpe.

Juventus var ikke i stand til at lukke kampen med et mål mere, og det betød, at Fiorentina konstant lurede på udligningen.

Kampstatistikker
KampstatistikkerFlashscore

Juventus-angriberen Dusan Vlahovic fik bolden i nettet i anden halvleg, men målet blev annulleret for offside efter et VAR-tjek.

Kampen var dermed stadig i live, og Fiorentina troede, at holdet havde udlignet få minutter før tid. Men denne gang fandt VAR også en snert offside på en Fiorentina-spiller.

Juventus befinder sig side om side med hold som Monza og Bologna i midten af tabellen - langt fra klubbens selvforståelse.

Napoli, som senere søndag tager imod Cremonese, fører den bedste italienske fodboldrække med næsten dobbelt så mange point som Juventus og styrer mod mesterskabet.