Jubelscene kostede dyrt: Alvorlig knæskade koster FCK-stortalent et år på sidelinjen

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Jubelscene kostede dyrt: Alvorlig knæskade koster FCK-stortalent et år på sidelinjen

Bittert: Alvorlig knæskade koster FCK-stortalent et år på sidelinjen
Bittert: Alvorlig knæskade koster FCK-stortalent et år på sidelinjenProfimedia
Noah Sahsah kom galt afsted i en jubelscene mod Bayern Münchens U19-hold og er ude i et år.

For lidt mere end en uge siden fik Noah Sahsah sin første startplads for FC København og kvitterede med en scoring i pokalsejren på 9-0 over IF Lyseng.

Han kommer dog ikke til at spille for de danske mestre igen lige foreløbig.

Torsdag meddeler FCK, at det 18-årige stortalent har pådraget sig en alvorlig knæskade, som kommer til at holde ham ukampdygtig i et år.

"Jeg kan ikke beskrive med ord, hvor forfærdeligt det er, at jeg ikke skal have en bold mellem benene det næste stykke tid", siger Noah Sahsah til FCK's hjemmeside.

Noah Sahsah fik debut for FCK allerede i sidste sæson, hvor han spillede i en pokalkamp mod Thisted FC og mod PSV Eindhoven i Conference League-ottendedelsfinalen.

Tidligere i denne uge var han på en del af det U19-hold, der mødte Bayern München i Youth League, og det var her, det gik galt.

Da han scorede sit andet mål i kampen til 3-2 i overtiden, sprang han op i en jubelscene, og da han landede, gik det galt med knæet.

"Jeg var lige kommet i en virkelig god form og havde leveret nogle gode præstationer. Det er selvfølgelig ekstra bittert, at det sker midt i et spændende efterår med Youth League, EM-kvalifikation med U19-landsholdet og muligheden for en gang imellem at være med omkring førsteholdet, men jeg skal nok vende endnu stærkere tilbage", siger han.

Omtaler