Joselu bliver dobbelt målscorer i Real Madrid-sejr

Joselu var dagens helt for madrilenerne.
Joselu var dagens helt for madrilenerne.AFP
Med den sjette sejr i træk i La Liga er Real Madrid tilbage på førstepladsen. Det blev torsdag aften til en overbevisende Real Madrid-sejr på 2-0 ude over Getafe.

Med sejren har Real Madrid 57 point efter 22 kampe på førstepladsen. Girona, der har været sæsonens store overraskelse, er nummer to med 55 point.

Atlético Madrid og FC Barcelona halser efter de to tophold med 47 point.

Angriberen Joselu bragte med et perfekt hovedstød Real Madrid foran 1-0 efter et kvarters spil. Indlægget stod backen Lucas Vasquez for.

Getafe havde ikke meget at byde på offensivt i første halvleg. Real Madrid dominerede opgøret og kom også frem til flere gode chancer, men det blev ved den enlige scoring i de første 45 minutter plus det løse.

Ti minutter efter pausen øgede Joselu til 2-0, da den 33-årige spanier sparkede bolden fladt i nettet.

Derefter havde Real Madrid-angrebsmakkeren Vinicius Junior et par store chancer, som blev brændt.

Især på den første af de to chancer, var det utroligt, at brasilianeren ikke var i stand til at finde vej til netmaskerne.

Getafe havde flere muligheder for at reducere og skabe spænding, men skarpheden manglede generelt hos hjemmeholdet.

Tættest på var Getafe-angriberen Borja Mayoral, da topscoreren blev spillet helt fri foran mål, men han ramte indersiden af stolpen.

KampstatistikOpta by Stats Perform

Med nederlaget er Getafe placeret midt i tabellen, men holdet kan trøste sig med fortsat at være i god afstand fra bundkampen. Getafe har 13 point ned til Cadiz under nedrykningsstregen.