Jess Thorups Augsburg fortsætter positiv stime med uafgjort mod Dortmund i flot kamp

Thorups tropper deler mod Dortmund i åben slagudveksling
Thorups tropper deler mod Dortmund i åben slagudvekslingProfimedia
Jess Thorup har blot tabt én af sine otte kampe som cheftræner for Ausgburg.

Det er status for danskeren, efter at det lørdag blev 1-1 mod Dortmund på hjemmebane efter en åben og livlig kamp, som begge mandskaber havde muligheder for at vinde.

Den danske venstreback Mads Pedersen blev noteret for Augsburgs assist, da han midtvejs i første halvleg smed bolden langt og dybt til offensivspilleren Ermedin Demirovic, der viftede stopperen Nico Schlotterbeck væk og scorede sikkert.

Endnu flottere var oplægget, da Dortmund efter 35 minutter bragte balance i regnskabet.

Donyell Malen spillede bolden fladt frem på spidsangriber Niclas Füllkrug, som med ryggen til mål og hårdt presset fandt Malen i dybden med en tunnel på sin oppasser.

Kuglen lå perfekt, og Malen kvitterede med en sikker scoring.

Der var masser af chancer i opgørets sidste time, og i slutfasen var især Dortmund nærgående, men Augsburg-keeper Finn Dahmen stod en solid kamp.

Dortmund er efter pointdelingen nummer fem i Bundesligaen med hele ti point op til førerholdet Leverkusen. Augsburg er nummer ti med god luft til bunden.

Pointsnittet på 1,63 per kamp under Thorup svarer til en placering lige efter Dortmund i subtoppen.

Derudover var lørdag en skidt dag for Bundesligaens bundhold.

Jonas Wind lagde bolden flot til rette for målscorer Lovro Majer, da Wolfsburg trods mere end en time i undertal vandt 1-0 hos bundproppen Darmstadt, og Mainz' problemer fortsatte med 0-1 mod Heidenheim.

Endelig er Frederik Rønnow og Union Berlin fortsat tredjesidst efter en 0-3-lussing hos Bochum. Landsholdsreserven kunne ikke gøre meget ved nogen af scoringer.