Ishockeyprofil vender hjem til Rungsted efter italiensk smuttur

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Ishockeyprofil vender hjem til Rungsted efter italiensk smuttur

25-årige Morten Jensen er tilbage i den danske liga efter et kortere ophold i Italien.
25-årige Morten Jensen er tilbage i den danske liga efter et kortere ophold i Italien.Profimedia
Morten Jensen er efter et kort ophold i Italien tilbage i Metal Ligaen.

Den danske ishockeyspiller Morten Jensen er vendt hjem til  Rungsted Seier Capital. Det skriver klubben på sin hjemmeside

Jensen spillede også for nordsjællænderne fra 2017 til 2019 og 2020 til 2021. I de fire sæsoner var han med til at vinde fire DM-medaljer herunder to af guld.

Efter sidste sæsons sølvmedaljer tog landsholdsspilleren sydpå for at prøve lykken. Men opholdet i italienske Pustertal blev aldrig nogen stor succes.

- Jeg var glad for at være i Pustertal, men nogle gange udvikler tingene sig bare ikke, som man håber, siger Jensen på Rungsteds hjemmeside.

- Vi havde en sportslig svær sæsonstart, og i sidste uge blev træneren udskiftet. Efter en snak med den nye træner og ledelsen, blev vi i fællesskab enige om, at det var bedst for alle parter, at vores veje skulle skilles.

I 2021/22-sæsonen var Morten Jensen den spiller i Metal Ligaens grundspil, der lavede næstflest point.

Den 25-årige spiller var med i den danske trup ved VM i maj. Han fik sin ishockeyopdragelse i Esbjerg og tog derefter til svenske Rögle. I 2017 tog han så tilbage til Danmark for at tørne ud for Rungsted.

De danske vicemestre har for andet år i træk fået en sløj start på sæsonen. I de første 13 kampe er det blevet til fem sejre.

Det kan der blive rettet op på onsdag, hvor Rungsted møder Esbjerg Energy. Her ventes Morten Jensen at gøre comeback i Bitcoin Arena i Hørsholm.

/ritzau/