Dramatik i Herlev Eagles: Kaptajnen køber sig fri og skifter omgående til konkurrent

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Dramatik i Herlev Eagles: Kaptajnen køber sig fri og skifter omgående til konkurrent

Opdateret
Dramatik i Herlev Eagles Kaptajnen køber sig fri et år før tid
Dramatik i Herlev Eagles Kaptajnen køber sig fri et år før tidherleveagles.dk
Daniel Baastrup er fortid i Herlev Eagles pr. dags dato. Efterfølgende er backen blevet offentliggjort som ny spiller i Frederikshavn White Hawks.

Parterne havde ellers papir på hinanden for yderligere en sæson. Den kontrakt er nu ophævet efter ønske fra Daniel Baastrup

"Patric Wener meddelte Herlev Eagles sin afgang ved udgangen af april måned. Ønsket om at træne under Wener har været så stort for Daniel Baastrup Andersen, at han straks derefter bad om at blive løst fra sin kontrakt med Herlev som ellers løb til og med den kommende sæson", lyder det fra Herlev Eagles i en pressemeddelelse på klubbens hjemmeside.

Den 23-årige back nåede tre sæsoner i Herlev og har også spillet i Odense. Efter en juniorkarriere der mest foregik i Sverige, fik Baastrup ni kampe for Linköping i SHL i sæsonen 2018/19.

Herlev havde dog gerne set kaptajnen fortsætte, men backen var ståsat i ønsket om nye udfordringer.

"Vi som klub ønskede at fuldføre den aftalte kontrakt, men efter flere møder og henvendelser fra Daniel og hans agent, så vi ikke længere nogen idé i at fastholde ham i hans kontrakt. Vi fastsatte derfor et betydeligt beløb for et frikøb som var Daniels ønske. Pengene er nu fremskaffet og han er dags dato blevet fritaget fra sin kontrakt med Herlev Eagles", lyder det fra klubben, der ønsker deres tidligere kaptajn god vind fremover.

OPDATERING: Daniel Baastrup er nu blevet annonceret som ny spiler i Frederikshavn White Hawks og bliver dermed genforenet med Patric Wener.

"Jeg tror, det bliver godt at komme ud og se nogle andre rammer, ikke kun som ishockeyspiller, men også som menneske. Jeg glæder mig til at blive en del af holdet og møde de nye holdkammerater, og jeg kommer med en masse positiv energi, og har ikke noget imod at gå forrest. Så det bliver rigtig spændende at komme til Frederikshavn og blive en del af det hele", siger Baastrup til whitehawks.dk.