Stor skiftedag til VM i ishockey: Schweiz henter tre NHL-profiler

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Stor skiftedag til VM i ishockey: Schweiz henter tre NHL-profiler
Kevin Fiala er en af tre kommende forstærkninger til Schweiz
Kevin Fiala er en af tre kommende forstærkninger til Schweiz
Profimedia
Holdene til VM har løbende mulighed for at tilføje spillere, efterhånden som deres hold bliver slået ud af deres nationale turneringer, eller hvis de menes at kunne forstærke de respektive landshold.

Den mulighed har flere hold gjort brug af mandag, hvor især Slovakiet og Schweiz har fået tilført noget kvalitet.

Slovakiet har tilført 19-årige Simon Nemec, der er ejet af NHL-holdet New Jersey Devils. Trods at Nemez blev draftet med andetvalget sidste år, har han i denne sæson udelukkende spillet i AHL. Ingen tvivl om at backen under alle omstændigheder er en opgradering på det slovakiske hold, der tabte i premieren til Tjekkiet, men efterfølgende har besejret de lettiske medværter.

Sverige har hentet offensiv forstærkning ind i Linus Johansson og Fabian Zetterlund, mens Norge også har hentet to nye ind, i form af Noah Steen og Ole Einar Engeland Andersen.

Tyskland, som Danmark møder i en vigtig kamp på torsdag, har skrevet Manuel Wiederer og Leon Gewanke ind. Der er stadig to pladser åbne i den tyske trup, hvor man håber at i hvert fald Leon Draisaitl sætter sig på den ene.

Schweiz har haft gang i papirarbejdet. I første omgang er en af deres bedste spillere i Kevin Fiala ankommet til Riga, mens både Nico Hischier og Jonas Siegenthaler er på vej. Tre klassespillere fra NHL, der forstærker det schweiziske mandskab