NHL roundup: Boston fortsætter sejrsmarchen og Lars Eller med i Colorado-sejr

Der var masser af mål i Crypto.com Arena i Los Angeles
Der var masser af mål i Crypto.com Arena i Los AngelesGetty Images via AFP
Der var flere tætte opgør i nat i NHL. Frederik Andersen tabte efter straffeslag til Boston mens Eller og Colorado i samme disciplin besejrede Arizona.

Carolina Hurricanes - Boston Bruins 3-4 (GWS)

David Pastrnak scorede to gange i den ordinære kamp, inden Charlie Coyle og Jake DeBrusk scorede straffeslagskonkurrencen, hvilket hjalp Boston Bruins med at slå Carolina Hurricanes med 4-3 på udebane.

Boston hentede sin syvende sejr i træk, efter at Carolina scorede to gange i tredje periode for at fremtvinge overtid i et opgør mellem NHLs to bedste hold.

Jakub Lauko scorede også, Charlie McAvoy lavede et par assists, og Jeremy Swayman lavede 34 redninger for Bruins, der tangerede deres rekord for sejre i en enkelt sæson. Swayman lukkede totalt ned for Canes i straffeslagene og vandt dermed sin fjerde sejr i træk.

Jack Drury, Brady Skjei og Sebastian Aho scorede, mens Brett Pesce lavede to assists for Carolina, som har tabt to af tre. Frederik Andersen lavede 35 redninger, heraf 10 i tredje periode og fem i overtiden.

Arizona Coyotes - Colorado Avalanche 3-4 (GWS)

Valeri Nichushkin scorede det eneste mål i en syv runder lang straffeslagskonkurrence og scorede også i den ordinære kamp, da Colorado slog Arizona.

Mikko Rantanen lavede et mål og en assist, Bowen Byram scorede også, og Alexandar Georgiev afviste 27 skud inklusiv overtiden og yderligere syv i straffeslagene for Avalanche.

Clayton Keller scorede et mål og forlængede dermed sin pointserie til 12 kampe, Matias Maccelli og Christian Fischer scorede også, og Connor Ingram reddede 29 gange og seks gange i straffeslagene for Coyotes.

Los Angeles Kings - St. Louis Blues 7-6

Viktor Arvidsson havde to mål og en assist da Los Angeles satte en rekord for den længste pointstime ved at slå St. Louis.

Kings forbedrede sig til 10-0-2 i de seneste 12 kampe og overgik dermed deres tidligere længste pointrække, der første gange blev sat i 1974 og siden blev overgået i 2011 og 2013. Adrian Kempe scorede også to mål, Trevor Moore lavede et mål og en assist, Phillip Danault producerede tre assists, og Pheonix Copley lavede 16 redninger for Kings.

Jordan Kyrou scorede to mål, og Justin Faulk og Pavel Buchnevich lavede hver et mål og en assist for Blues, der kom fra en 6-3 sejr over Anaheim Ducks lørdag aften. Joel Hofer lukkede fem mål ind på 17 skud, inden han blev erstattet af Jordan Binnington, som sluttede med 12 redninger for St. Louis

Nashville Predators - Toronto Maple Leafs 2-3

John Tavares lavede to mål og en assist i sin fjerde “multiple-point” kamp i sine sidste seks kampe, da Toronto holdt stand og slog Nashville på udebane.

Alexander Kerfoot scorede også, Auston Matthews lavede to assists, og Mitchell Marner tilføjede en og forlængede sin pointstime til 10 kampe. Leafs-målmand Joseph Woll lavede 23 redninger i sin fjerde start i sæsonen  og hans første siden han blev hentet tilbage fra AHL, mens Ilya Samsonov var væk på grund af fødslen af sit barn.

Tyson Barrie lavede et mål og en assist, og Cody Glass scorede også for Nashville. Kevin Lankinen lavede 31 redninger. Predators mistede også stjernen Matt Duchene til en håndskade tidligt i anden periode, og træner John Hynes sagde efter kampen, at Duchene anses for at være uge til uge.

Chicago Blackhawks - Vancouver Canucks 2-4

Elias Pettersson scorede et par mål i tredje periode, og gæstende Vancouver fuldendte et comeback over hårdt prøvede Chicago.

Brock Boeser scorede et mål og en assist, og Phillip Di Giuseppe scorede også for Canucks, der har vundet tre kampe i træk og 10 af deres seneste 12 kampe. Andrei Kuzmenko og Ethan Bear leverede hver to assists, og målmand Collin Delia lavede 29 redninger, heraf 16 i tredje periode.

Connor Murphy og Lukas Reichel scorede hver et mål for Blackhawks, der har tabt fem kampe i træk og kun vundet tre af deres seneste 15 kampe (3-11-1). Målmand Petr Mrazek stoppede 27 skud.