NHL round-up: Lars Eller mål var ikke nok for Avalanche der tabte topkamp mod WildGetty Images via AFP
Natten bød på tre tætte kampe i NHL. Lars Eller og Colorado tabte trods scoring af danskeren.

Colorado Avalanche - Minnesota Wild 2-4

Frederick Gaudreau scorede to mål i undertal, Sam Steel og Marcus Johansson scorede også, da Minnesota Wild slog Colorado Avalanche 4-2 onsdag i Denver.

Filip Gustavsson lavede 42 redninger og hjalp Wild der ligger på førstepladsen, med at øge deres forspring i Central Division til tre point over både Avalanche og Dallas Stars.

Lars Eller kom på tavlen da hen reducerede til 3-2 med lidt over seks minutter tilbage. Danskere stod godt placeret foran mål og kunne styre pucken flot i mål.

Minnesota har fem sejre i de seneste seks kampe (5-0-1).

Bowen Byram scorede et mål, og Alexandar Georgiev afviste 25 skud for Colorado, som havde vundet ni af de foregående 10 kampe.

Washington Capitals - New York Islanders 1-2 (GWS)

Bo Horvat og Kyle Palmieri scorede begge i straffesparkskonkurrencen, og Ilya Sorokin afsluttede med 25 redninger og hjalp gæstende New York Islanders  til en sejr over Washington.

Washingtons Evgeny Kuznetsov og Horvat scorede begge i første runde, inden Sorokin afviste TJ Oshie i første slag i anden runde. Palmieri slog Darcy Kuemper hen over hans gribehandske, inden Sorokin forseglede sejren ved at stoppe Nicklas Backstrom i tredje runde.

Pierre Engvall scorede tidligt i anden periode for Islanders, der forbedrede sig til 8-3-1 i deres seneste 12 kampe. Conor Sheary scorede et mål, og Kuemper afværgede 28 skud for Capitals, der har tabt fem af deres seneste seks kampe.

Toronto Maple Leafs - Florida Panthers 2-3 (GWS)

Brandon Montour scorede sit 14. sæsonmål efter 1:41 af overtiden, da gæstende Florida kom tilbage og besejrede Toronto.

Floridas Sam Reinhart udlignede kampen med sit 28. sæsonmål med et minut tilbage i tredje periode på en styring under et powerplay. Montour og Aaron Ekblad havde assists. Anton Lundell scorede også for Panthers, som havde tabt de foregående fire kampe. Alex Lyon lavede 38 redninger for Panthers.

Auston Matthews og Zach Aston-Reese scorede for Maple Leafs. Ilya Samsonov reddede 26 gange for Maple Leafs, som kom fra en udebanestime på fem kampe.