Esbjerg lukkede Herlevs ørne ned og viste klassen i powerplay

Esbjerg lukkede Herlevs ørne ned og viste klassen i powerplayDanmarks Ishockey Union
Esbjerg og Herlev mødtes for anden gang på blot ni dage. Seneste kamp kastede 10 scoringer af sig, mens kampen søndag blev en mere tæt affære.

Herlev havde vundet de sidste tre kampe i træk, så selvtilliden var i top inden mødet med Esbjerg. Vestjyderne havde skiftevist vundet og tabt i nogle spillerunder, og med sejr i den seneste, talte statistikken for en sejr til ørnene fra den københavnske vestegn.

Esbjerg kom på 1-0 i slutningen af første periode ved Brandon Magee. Canadieren, der startede sæsonen i Rødovre, havde inden kampen lavet point i seks kampe i træk, og kunne let øge den total, da Jeff King fandt ham helt umarkeret på bagerste stolpe.

Kampens statistikker
Kampens statistikkerFlashscore

I anden periode tog Herlev to udvisninger oveni hinanden, og selvom gæsterne havde held til at holde vestjyderne på ydersiden, kunne den nye målmand Adam Ohre intet gøre, da Philip Larsen sendte et håndledssvirp i det lange hjørne til 2-0.

Det var endnu et powerplay der blev kampafgørende, da tilbagevendte Phillip Schultz kunne øge til 3-0 med mindre end tre minutter tilbage.

Med sejren kommer Esbjerg á point med Odense som nummer 5 i Metal Ligaen, mens Herlev ligger nummer 7.