Efter knockout i ishockey-kvartfinale: Lukas Bang har det efter omstændighederne godt

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Efter knockout i ishockey-kvartfinale: Lukas Bang har det efter omstændighederne godt

Lukas Bang i et tidligere opgør mod Herlev
Lukas Bang i et tidligere opgør mod HerlevDanmarks Ishockey Union
Efter en voldsom tackling i søndagens kvartfinale, er Lukas Bang udskrevet og i gang med at komme sig.

Tiden stod stille i Herlev søndag eftermiddag, da Hernings unge danske forward Lukas Bang lå helt stille på isen i længere tid.

Den uhyggelige situation opstod midtvejs i første overtidsperiode, da Herlev-backen Noah Samsøe satte en tackling ind på Bang, der forsøgte at afslutte. TV-billeder fra metalligaen.tv viser hvordan Lukas Bang bliver ramt i hovedet af Samsøe, der kommer ind i Bangs blinde vinkel. Tacklingen kostede Herlevbacken en badebillet for en checking to the head.

Den 21-årige wing blev knockoutet, og spillerne på isen fik hurtigt tilkaldt assistance, da situations alvor gik op for dem. Lukas Bang blev liggende og blev senere fragtet af isen på en båre, men var selv i stand til at rejse sig op på båren.

Mandag formiddag er der så kommet en efter omstændighederne glædelig opdatering fra Herning Blue Fox.

”Lukas har det heldigvis godt efter omstændighederne, og blev sent i går udskrevet fra hospitalet, hvor han fik lov til at tage hjem til Herning sammen med holdets fysioterapeut Christian Bo Poulsen der var sammen med ham hele tiden”, lyder det på klubbens officielle hjemmeside.

Kampen var kamp to i kvartfinaleserien mellem Herlev Eagles og Herning Blue Fox. Midtjyderne vandt den første kamp fredag aften med 6-1, men blev tvunget ud i dobbelt overtid søndag, men endte med at tage sejren til sidst, da Magnus Carlsen afgjorde kampen til 5-4.

”De kommende dage vil fortælle os mere om omfanget af Lukas' skade, men vi kan fortælle at Lukas er ved godt mod, og at han allerede har vist eksempler på sin sædvanlige ukuelighed og humoristiske sans”, fortæller Herning videre i deres opdatering.

Lukas Bang blev efter sæsonen 2012/22 kåret som årets unge danske spiller, hvor han også var med Danmark til VM for U20-årgangen.

I denne sæson blev det til fem mål og 14 assists i grundspillet, og Bang kom også på tavlen i første kvartfinale da han lukkede og slukkede til 6-1.

Noah Samsøes tackling bliver i det kommende døgn vurderet af Ligaens disciplinærudvalg, der formentlig har en eventuel karantænedom klar før den tredje kvartfinale på tirsdag.