Ingen VM-støtte til Messi? 6.000 argentinske fans udelukket fra VM i Qatar!

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Ingen VM-støtte til Messi? 6.000 argentinske fans udelukket fra VM i Qatar!

6.000 argentinske fans udelukket fra at deltage i VM i Qatar!
6.000 argentinske fans udelukket fra at deltage i VM i Qatar!Promedia
6.000 argentinske fodboldfans er forment adgang til stadions i Qatar under VM-slutrunden.

Voldelige fans, der er involveret i ulovlige fan-grupperinger er en del af en liste over 6.000 argentinere, som ikke vil få lov til at komme ind på VM-stadions i Qatar. Det meddelte bystyret i Buenos Aires mandag.

"De voldelige er her og i Qatar. Vi ønsker at bringe fred tilbage til fodbold, og at de voldelige er uden for stadions," sagde byens justits- og sikkerhedsminister Marcelo D'Alessandro i et interview på en lokal radiostation i følge ESPN Soccernet.

Argentinsk politi sendt til Qatar

"Dem på listen er inkluderet fordi de tilhører "barras" (voldelige fans), for at deltage i voldelige handlinger, og være en del af ulovlige sammenslutninger såsom "trapitos" (forbudte gadeforretninger) og for at skylde underholdsbidrag" tilføjede D'Alessandro.

For at kontollere, at ingen overtræder bestemmelser i Qatar sagde embedsmanden, at "som altid i VM vil delegationer fra forskellige politiorganer blive sendt for at arbejde sammen med Qatars sikkerhedsmyndigheder". I juni underskrev det nationale sikkerhedsministerium en samarbejdsaftale med Qatars ambassade for at forhindre voldelige argentinske fans i at deltage i VM.