Ikast-træner har klar strategi mod SønderjyskE: "Kampen skal op i et højt tempo"

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Ikast-træner har klar strategi mod SønderjyskE: "Kampen skal op i et højt tempo"

Ikast-træner Kasper Christensen.
Ikast-træner Kasper Christensen.Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
SønderjyskE og Ikast brager sammen tirsdag aften i Kvindeligaen.

Det bliver en kamp mellem top og bund, når oprykkerne fra SønderjyskE Damehåndbold tager imod Ikast.

Ikast skal forsøge at holde snor i Odense, som ligger på førstepladsen. SønderjyskE skal i den anden ende af tabellen dog forsøge skrabe så mange point sammen som muligt for at undgå nedrykning.

Midtjyderne er store favoritter til at tage de to point med hjem til det midtjyske, men Ikast-træner, Kasper Christensen, ved godt, at det ikke nødvendigvis bliver en nem kamp.

“Det handler for os om at få kampen op i et højt tempo”, fortæller Kasper Christensen til klubbens egen hjemmeside og fortsætter:

”Det bliver vores opgave i morgen at få skabt en høj frekvens i kampen. Vi vil gerne holde tempoet højt og bringe vores bredde i spil, hvor vi lige nu har rigtig mange spillere, der byder sig til. Vi skal egentlig bare ind og holde skruen i vandet og fortsætte de takter, vi har vist, så bør vi også vinde kampen. Vi har selvfølgelig stor respekt for, at Sønderjyske også har gjort det godt i et stykke tid”.

SønderjyskE har blot vundet tre kampe i sæsonen, men to af sejrene er kommet inden for de seneste fem kampe. Det ser derfor mere lovende ud for sønderjyderne.

Derudover kom det før jul frem, at Randers HK gik konkurs, hvilket betyder, at Kvindeligaens direkte nedrykningsplads er ude af spil, hvilket kan gøre, at Ikasts modstandere kan være lidt mere rolige i forbindelse med overlevelseskampen, mener Kasper Christensen.

”SønderjyskE har fået en ro ved Randers´ konkurs. De har haft det svært i den første del af turneringen før slutrunden, men har fået den mentale ro til at kunne præstere og har vundet i Horsens, slået Ringkøbing og Ajax relativt sikkert.", siger Kapser Christensen og fortsætter:

"Der har været nogle gode præstationer, så jeg synes, de er begyndt at få forløst det potentiale, som holdet har."

Ikast-træneren mener dog stadig, at det er en kamp, hvor hans tropper skal have fokus på sig selv.

"Men det er også en kamp, hvor det handler om, at vi præsterer godt og holder fast i det niveau, jeg synes, vi har vist i mange kampe nu.”

Kampen mellem SønderjyskE og Ikast spilles tirsdag klokken 19.