Hjulmand: Frankrig har ændret deres struktur siden vi mødte dem sidst

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Hjulmand: Frankrig har ændret deres struktur siden vi mødte dem sidst

Hjulmand: Frankrig har ændret deres struktur siden vi mødte dem sidst
Hjulmand: Frankrig har ændret deres struktur siden vi mødte dem sidstProfimedia
Siden Danmarks to sejre over Frankrig i Nations League i juni og september har franskmændene justeret taktikken.

I kampene mod Danmark spillede Frankrig med en trebackkæde, men i den første VM-kamp mod Australien spillede Didier Deschamps med en firebackkæde og vandt 4-1.

Derfor forventer Danmarks landstræner, Kasper Hjulmand, også at møde et fransk hold med et andet udtryk i lørdagens VM-gruppekamp i Qatar.

"Frankrig har ændret sin struktur i forhold til de tidligere kampe, vi har spillet mod dem. De spiller med en anden formation i forsvaret, og deres kanter Kylian Mbappé og Ousmane Dembélé ligger bredere i angrebet."

"Vi er meget opmærksomme på deres brede gennembrud, og vi så mod Australien, at Frankrig spiller med utrolig mange indlæg, og det giver også god mening, når de har Olivier Giroud i feltet", siger Kasper Hjulmand.

I juni vandt Danmark 2-1 i Paris, og i september blev det til en 2-0-sejr i Parken.

Landstræneren har en tro på, at det kan blive til et sejrshattrick, men det er en forudsætning, at Danmark løfter sit spil sammenlignet med den målløse VM-premiere mod Tunesien.

"Jeg har stor respekt for Frankrig, men vi ved også, hvor stærke vi selv er. Vi har spillet mod Frankrig to gange i år, og selv om VM er en anden scene, så kan vi få et godt resultat, hvis vi rammer vores topniveau."

"Men det kræver også, at vi øger vores kvalitet i forhold til vores første kamp. Det har al vores forberedelse og træning de seneste dage koncentreret sig om. "Vi scorede to gange mod Frankrig i både juni og september, og forhåbentlig finder vi vej til målet igen", siger Kasper Hjulmand.

Også Christian Eriksen er optimistisk trods en halvtam dansk indledning på VM.

"Vi har stadig en stor tro på os selv. Kvaliteten er der stadig", fastslår landsholdsstjernen.