Tilfredse håndboldmænd: Vi nærmer os niveauet fra VM

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tilfredse håndboldmænd: Vi nærmer os niveauet fra VM

Mathias Gidsel viste endnu engang, hvorfor han er blandt de bedste spillere i verden.
Mathias Gidsel viste endnu engang, hvorfor han er blandt de bedste spillere i verden.Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Niveauet blev hævet markant, og håndboldlandsholdet begynder igen at kunne genkende sig selv efter den overbevisende 37-27-sejr over Portugal mandag aften.

Efter to urytmiske kampe vendte flowet i spillet tilbage, og det kunne også mærkes på spillernes humør i minutterne efter kampen.

"Vi har selvfølgelig været frustrerede over, at vi ikke har spillet, som vi gjorde i testkampene. I dag var der smil på læberne, glæde og enorm tilfredshed med resultatet," siger Mathias Gidsel.

"Det vigtigste var, at vi ikke blev slået i stykker hele tiden. Det led vi under i de to første kampe. I dag løb bolden fra højre mod venstre, indtil der kom en chance. Det klædte os rigtig godt," lyder det fra højrebacken, der havde en stor aften med 11 scoringer.

Især efter pausen viste Danmark højt niveau i begge ender af banen. Da begyndte det at dufte af de festlige dage ved VM i Sverige sidste år.

"Vi nærmer os. Vi er der ikke helt endnu, og jeg synes stadig, der var nogle småfejl. Men det var tre skridt op i forhold til de to første kampe. I dag (mandag, red.) viste vi, at vi er Danmark," siger Mathias Gidsel.

Landstræner Nikolaj Jacobsen er også begejstret for præstationen. Især efter at forsvarsspillet blev justeret i pausen.

"Bortset lige fra de første par minutter var vi tæt på at spille en fejlfri anden halvleg på et ekstremt højt niveau."

"Vi snakkede om, at vi i de første kampe ikke lod bolden arbejde for os. Det gjorde vi i begge halvlege i dag. Når vi kan det, med de spillere vi har, så bliver det svært at dække op for os," siger Nikolaj Jacobsen.

Ligesom Gidsel mener landstræneren, at holdet stadig mangler en smule i forhold til VM sidste år.

"Så let er jeg heller ikke at stille tilfreds. Men det var et stort skridt derhenad. Der var mange gode præstationer," siger Jacobsen.