Seneste tilføjelse til straffekastsrotationen: Andrea Hansen fik taget til at lette

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste tilføjelse til straffekastsrotationen: Andrea Hansen fik taget til at lette

Andrea Hansens listige detalje fik taget til at lette
Andrea Hansens listige detalje fik taget til at letteBo Amstrup/Ritzau Scanpix
Andrea Hansen har i lange perioder været henvist til bænken af Trine Østergaard ved VM i håndbold, men onsdag i kvartfinalen gjorde hun så sandelig sig selv bemærket.

I anden halvleg, da det hele spillede, og Danmark var på vej mod en syvmålsføring, fik hun til opgave at skyde straffekast. Og det gjorde hun på meget overbevisende vis.

Efter en enkelt skudfinte røg bolden i en blød bue hen over hovedet på den montenegrinske keeper.

"Jeg har brugt det hjemme i klubben, hvor jeg skyder ret meget straffe. Så det kom faktisk ret naturligt at skyde på den måde".

"Da hun gik på den første finte, så var jeg sikker på, at den bare skulle over hatten", siger Andrea Hansen, som storsmilede efter kvartfinalesejren på 26-24.

Danmark har kørt turnusordning fra syvmeterpletten under VM, og på helt ukarakteristisk fik Andrea Hansen lov at skyde to straffekast i træk.

"Det var jeg bare megaglad for", siger hun.

Landstræner Jesper Jensen var ikke et sekund i tvivl om, at Andrea Hansen kunne løfte opgaven, selv om hun næsten lige var kommet på banen.

"Andrea har skudt rigtig godt for Odense i den her sæson", siger han.

Andrea Hansen åbnede VM med en lille skade, som betød, at hun sad over i den første kamp. Og siden er rutinerede Trine Østergaard løbet med det meste af spilletiden.

"Jeg synes, det har været megafint. Jeg elsker at være med landsholdet, og jeg synes, jeg har spillet den spilletid, jeg havde forventet. Jeg er kommet ind i de kampe, hvor det har givet mening. Trine er megadygtig, så jeg tager bare, hvad jeg kan få", siger Andrea Hansen.