Bjerringbro-Silkeborg Håndbold fyrer cheftræner med øjeblikkelig virkning

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Bjerringbro-Silkeborg Håndbold fyrer cheftræner med øjeblikkelig virkning
Patrick Westerholm er en færdig mand i BSH.
Patrick Westerholm er en færdig mand i BSH.BSH
Patrick Westerholm er fortid i Herrehåndbold Liga-klubben BSH. Det fremgår af en pressemeddelelse, de har sendt ud torsdag eftermiddag.

Resten af sæsonen bliver med Simon Sørensen som cheftræner og sportslig ansvarlig, Michael V. Knudsen, som assistenttræner.

”Resultaterne har gennem en længere periode ikke været tilfredsstillende, og med nederlag i de første to slutspilskampe synes en semifinale langt væk,” siger Bjerringbro-Silkeborg Håndbolds direktør Jesper Schou.

En enig bestyrelse og ledelse har derfor vurderet, at der er brug for, at der sker noget radikalt, hvis målet om en semifinale skal lykkes:

”Ansvaret kan ikke placeres ét sted, men der er brug for ny energi fra trænerbænken,” siger bestyrelsesformand Frank Borch-Olsen.

Han fortsætter:

”Det er altid vemodigt, når det ender med afbrydelse af samarbejdet før tid. Der er grund til at takke Patrick, som jeg har sat stor pris på, for samarbejdet gennem de seneste tre sæsoner.”

Klubben oplyser yderligere, at arbejdet med at finde en ny træner til den kommende sæson er i gang, og at man melder ud, så snart der er nyt på den front.