Ungt stjernskud stjæler helterolle i kneben Aalborg-sejr over GOG

Thomas Arnoldsen i aktion mod GOG
Thomas Arnoldsen i aktion mod GOGRene Schütze/Rene Schutze/Ritzau Scanpix
Den 22-årige Thomas Arnoldsen blev den helt store helt for Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag, da han scorede syv mål i Aalborgs sejr på 30-28 mod GOG.

Aalborg førte undervejs med seks mål mod GOG, der alligevel fik skabt spænding frem til de sidste sekunder.

Håndboldherrerne fra Aalborg måtte lørdag kæmpe til det sidste for at slå de regerende mestre fra GOG.

På hjemmebane vandt et svækket aalborgensisk tophold med 30-28 over de fynske gæster, der var tæt på at levere et stort comeback.

GOG var i begyndelsen af anden halvleg bagud med seks mål, men med 39 sekunder tilbage fik Henrik Jakobsen reduceret til 28-29, hvilket skabte en hektisk afslutning.

Jublen kunne alligevel bryde løs i Aalborg lidt senere, da hjemmeholdets Thomas Arnoldsen fik puttet bolden i mål.

At Aalborg gik en smule ned i anden halvleg, var måske ikke helt uventet, da flere nordjyske spillere enten var skadede eller sygdomsramte forud for opgøret.

Stregspilleren Simon Hald havde sendt afbud til kampen med en skade ovenpå EM med det danske landshold, mens målmand Niklas Landin meldte sig klar trods lyskeproblemer efter EM.

GOG-spillerne skulle se, om de kunne udnytte den knapt så optimale optakt hos ligaens førerhold.

Det så ikke godt ud i første halvleg, hvor fynboerne havde svært ved at få den vanlige fart i angrebsspillet.

GOG hang godt nok på frem til 7-7, men i det sidste kvarter frem til pausen oparbejdede de nordjyske værter en føring på 17-12.

Tre minutter inde i anden halvleg øgede Thomas Arnoldsen til 19-13 for Aalborg, og intet tydede på, at GOG skulle skabe spænding.

De regerende mestre kom alligevel bedre med, og det lykkedes GOG at få reduceret til 18-20 med 20 minutter tilbage af kampen.

Selv om Aalborg igen trak en smule fra, så var værternes forspring igen nede på to mål med syv minutter igen.

Aalborg topper ligaen med 33 point efter 19 spillerunder, mens GOG på sjettepladsen har 21 point.

I pausen af kampen præsenterede GOG i øvrigt den norske landsholdsspiller Tobias Grøndahl som en tilføjelse til truppen fra næste sæson.