Medier: Fransk europamester anholdt for voldtægtsforsøg

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Medier: Fransk europamester anholdt for voldtægtsforsøg

Medier: Fransk europamester anholdt for voldtægtsforsøg
Medier: Fransk europamester anholdt for voldtægtsforsøgProfimedia
Søndag var Benoit Kounkoud med i truppen, der sikrede guld ved håndbold-EM med finalesejr over Danmark. Tirsdag morgen blev Kounkoud anholdt og anklaget for forsøg på voldtægt.

Det beretter flere store franske medier, herunder Le Parisien og L'Equipe.

Den franske anklagemyndighed bekræfter også over for L'Equipe, at en fransk håndboldspiller har været i politiets varetægt siden tirsdag morgen, og at han er blevet anklaget af en 21-årig kvinde.

Ifølge kvinden udspillede episoden sig på en natklub i Paris, hvor den berusede Kounkoud angiveligt skulle have forsøgt at voldtage hende natten til tirsdag.

Den 26-årige højrefløj blev tilbageholdt af en sikkerhedsvagt, inden politiet ankom.

Ifølge TV 2 Sport har Det franske håndboldforbund tirsdag formiddag udsendt en pressemeddelelse, hvor det tager stilling til Kounkoud.

Forbundet skriver, at det ikke kan kommentere den konkrete sag, men man er bekendt med, at fløjspilleren er i myndighedernes varetægt.

"FFHandball vil bekæmpe alle former for vold og gentager, at vi kraftigt fordømmer sådanne handlinger, såfremt de bliver bevist. FFHandball står altid på samme side som ofrene for vold", lyder det blandt andet.

Kounkoud, der tørner ud for polske Kielce, spillede fem kampe under EM, men kom ikke på banen i finalen mod Danmark.